AktuelnoVesti

Renault Kangoo nam pomaže da ostvarimo snove (VIDEO)

2.97KPregleda

Kako čovek vremenom stiče iskustvo i „uknjižava“ godine života, tako polako prestaje da „živi u snovima“. U međuvremenu shvatite da neke stvari koje su vam bile prioritet uživotu i nisu baš tako bitne.

 

Da li je upravo to okvirna inspiracija oko koje se vrti priča o novom Renault Kangoou, vanu čija je se najnovija inovacija zove „otvori se Sezame“?

 

 

Kada je novi Kangoo predstavljen prošle godine, reklamiran je kao idealno vozilo za trgovce, vlasnike firmi i korporativne flote. Sada nam oficijelna kampanja priča priču o trgovcu koji dizajnira drvene stolice. Počev od toga što u Kangoou ima dovoljno prostora za sve što mu je potrebno, on progresivno pravi prostor u životu za veće stvari, od prinove do novog posla i većeg uspeha. Ideja reklame se vrti oko prostora, kako u fizičkom tako i metaforičkom smislu.

 

 

Naime, Kangoo (2021.) ima „najširi bočni otvor s desne strane na tržištu“. Uklanjanjem centralnog stuba, bočni otvor se pruža na 1.446 milimetara, što ga čini najvećim u ovoj klasi vozila. To nije sve, jer vlasnici mogu da uklone Easy Inside Rack, uvlačeću galeriju koja pomaže pregrađivanju, što omogućava više mesta za dugačke predmete poput dasaka.

 

 

Po Renaultu, „otvori se Sezame“ inovativni dizajn je morao da bude „kreativna osovina“ kampanje, budući da upravo on verziju za 2021. odvaja od svih prethodnih modela i sličnih vanova na tržištu. Međutim, pored širokog bočnog otvora i povećane zapremine prtljažnog odeljka, novi Kangoo Van dolazi uz 12 novih sistema vozačke asistencije, uključujući automatsko kočenje u slučaju nužde, poboljšana detekcija „mrtvog ugla“ i permanentna zadnja kamera.

 

Sve u svemu, novi Kangoo je idealno porodično vozilo, vozilo za potrebe firme, pa ako hoćete i za velike snove.

 

 

Vrele Gume

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery