AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Peugeot 2008 ili Renault Captur?

3.47KPregleda

Uporedni test Peugeot 2008 vs. Captur, predstavljamo kinesku limuzinu za predsednika

 

 

 

I tako dok čekamo da STRUKA odgovori na brojna pitanja oko koronavirusa, a među njima je i ono zašto ne možemo u prirodu a možemo u teretane, Vrele Gume su spremile bogatu emisiju poštujući pravila socijalne distance.

 

Srećom, socijalna distanca između „druga direktora“ i čoveka za sve Miroslava Šosbergera, nije prerasla u mentalnu distanca sa našim gledaocima. Već sasvim obrnuto!

 

Nikada nismo bili bliži sa gledaocima nego u ova zaista teška vremena, pa smo se svojski potrudili da i ovu emisiju „vakcinišemo“ duhovnim  anti AutoCorona© serumom koji ima mnogo sastojaka. 

 

Uporedni test Peugeot 2008 protiv Renault Captur 

 

 

 

 

Krećemo vrlo zanimljivom opservacijom urednika Miodraga Piroškog o tome, ko je bolji u francuskom dvoboju bez rukavica između Peugeota 2008 i Renault Captura?! Biće čak i šokantnih zaključaka…

 

 

Kineski Rolls Royce 

 

 

 

 

Najčitaniji tekst na našem web portalu o nesuđenoj kineskoj limuzini za našeg Predsednika države, dobija i video razradu u obliku ekskluzivnog predstavljanja modela Hangqui H9, za koga tvrde da je mešavina Maybaha i Rolls Royce. Što bi rekli „naspram Sveca i tropar“!

 

Nautika Bente 39

 

 

 

 

Nautika nam neće izostati iako još nemamo uslova da testiramo. Ali uvek živimo sa njom a pogotovo sada kada je sve to tako daleko. Iz Nemačke nam dolazi jedna izuzetno zanimljiva sportska ali i prekookeanska jedrilica Bente 39. Tek da maštamo o izolaciji negde debelo na pučini između dva kontinenta.

 

Lego auto-moto makete

 

 

 

 

 

Za najmlađe, ali i sve nas koji se „ubijamo“ od dosade u ovom karantin dobu, predlog kako skratiti vreme na automobilski način. Lego makete automobila su jedna divna tema.

 

Oldtajmer scena Vespa PX

 

 

 

 

I na kraju, zahvaljujući našem višestrukim auto-moto šampionu Zoranu Pavloviću (Zuka) , Miroslav je imao priliku da zareže još jednu „crtu“ u poglavlju oldajmeri. Ovog puta, to je fantastičan motocikl Vespa PX, koju je drug Zuka obnovio tako da je sada bolja od nove.

 

 

 

 

Verujemo da smo vas zainteresovali za Vrele Gume nedeljni „vatromet“ u 12.35 ekskluzivno na TVNovaS. 

 

Budite uz TVNovaS, Vrele Gume su samo jedan deo sjajnog programa!

 

 

Sadržaj:

Test: Peugeot 2008 protiv Renault
Captur II

Nautika: Bente 39

Aktuelno: Hongqi H9

Igračka: Lego makete

Oldtajmer: Vespa PX

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery