Online plus

Parkiraj i poleti!

Aero Park 011

Aero Park 011
3.71KPregleda

Taksi do aerodroma, minimum 20 evra. Taksi od aerodroma, isto tako. To više košta nego li poneka avionska karta. Daleko li je taj Nikola Tesla, ne toliko kilometarski koliko finansijski. Aerodromski P7 ili P8 parking na više dana?  Preskupo!  

Aero Park 011

Međutim, ukoliko koristite privatne aerodrom parking (https://aeropark011.rs/) usluge sve se to može izbeći. Na svega dva kilometra od aerodroma nalazi se Aero Park 011 koji uz besplatan transfer do željenog terminala i povratak do automobila nakon puta, uz radno vreme non-stop, ovaj najveći i najbliži komercijalni parking deluje kao zaista dobra ideja. 

Aero Park 011

Na manje od 3 minuta vožnje od aerodroma “Nikola Tesla” čeka vas lepo uređena površina kapaciteta 500 mesta. Pored profesionalnog obezbeđenja, parking je pokriven i video nadzorom 24/7, pa će Vaš motorni ljubimac biti bezbedan i pod kontrolom da ne pobegne.

Ništa lakše, ništa brže

Kako cela stvar zapravo funkcioniše? Pre putovanja, potrebno je da rezervišete parking mesto popunjavanjem online forme na Aero Park 011 (https://aeropark011.rs/) sajtu, ili slanjem email poruke (info@aeropark011.rs) ili telefonskim pozivom (+381691144011), preko WhatsApp-a, Vibera… Kada stignete na njihovu lokaciju neposredno pred put (ostavite vremena  za check-in i ukrcavanje naravno), vrlo ljubazni momci sa parkinga če Vas njihovim vozilom “prebaciti” do željenog terminala na aerodromu. Radno vreme ove vredne ekipe je “samo” 366 dana godišnje, 24+ sati dnevno. U tom periodu biće Vam dostupni.  

Prilikom razervacije ostavljate broj povratnog leta (taman on bio i u pola noći) kako bi isti ti ljubazni i vredni radnici znali kada da dođu po vas i prevezu vas do vašeg automobila. Za svaki slučaj, razmenićete sms sa njima nakon sletanja, kako biste potvrdili da ste stigli, poslali informacije o gužvi na pasoškoj kontroli i dogovorili se na kom terminalu će vas pokupiti. Povratak do Vašeg automobila je isto tako brz i lak. 

Sigurno, čisto, jeeeef(t)ino

U međuvremenu, ključevi od vašeg četvorotočkaša (ili dvotočkaša zašto da ne) su kod Vas, on je na bezbednom mestu i u dobrom društvu, a postoji mogućnost i dodatne usluge pranja Vašeg vozila. Za svako parkiranje duže od 5 dana pranje Vašeg vozila je GRATIS!

Aero Park 011

Koje su sve pogodnosti date usluge? Dođete svojim automobilom i tako smanjite troškove, ali i bolje isplanirate svoje vreme pre i nakon putovanja. Profesionalna usluga i lokacija u blizini aerodroma omogućuju brži transfer i izbegavanje kašnjenja. Rezervacija je laka, putem sajta mejla, poziva, preko WhatsApp ili Viber aplikacije, kako god Vama odgovara. Plaćanja se vrši kešom ili Visa i Master platnim karticama. A kada smo kod plaćanja, i tu Vas čeka prijatno iznenađenje. Uštedite novac, jer je ova usluga i do 70% jeftinija u odnosu na parking aerodroma. Česte akcije i popusti na aerodrom parking cene (https://aeropark011.rs/cenovnik) za veći broj dana garantuju da će se ovo ispostaviti kao definitivno najjeftiniji i najlakši način dolaska i odlaska sa aerodrome! 

Opušteno i ljubazno

Nakon rezervacije mesto na Aero Park 011 parkingu Vam je zagarantovano. Ukoliko je putovanje otkazano ili pak ne možete da stignete, otkazivanje istog je besplatno. Aero Park 011 je dakle tu da Vaše putovanje učini lakšim i opuštenijim. 

Aero Park 011

Ne brinite o količini i gabaritima prtljaga koji nosite, jer u vozila Aero Parka 011 sve može stati. Takođe, gore pomenuta ekipa pomoćiće Vam sa teškim koferima od trenutka kada parkirate svoje vozilo kod njih, pa sve do aerodroma.  

Lako, brzo, ljubazno, efikasno, bezbedno i jeftino. Aero Park 011!   

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery