Tjuning

Ovaj tjunirani BMW M5 razvija čak 850 KS!

I dolazi sa garancijom

BMW M5 by Noelle Performance
3.13KPregleda

S obzirom da njegov 4.4-litarski V8 razvija 592 KS i 750 Nm obrtnog momenta, BMW M5 je prava “zver”. Međutim, ovaj tjunirani primerak je još neverovatniji.

BMW M5 by Noelle Performance

Naime, ovaj BMW M5 je tjuniran od strane kompanije Noelle Performance koja ga je transformisala u pravu balističku raketu. Na kraju krajeva, kako drugačije opisati 850 KS i 1.003 Nm obrtnog momenta koliko razvija ovaj model? Još impresivnije je to što su ove brojke “izvučene” bez ikakvih mehaničkih modifikacija.

Za razliku od ostalih tjuning kuća koje pribegavaju različitim rešenjima prilikom tjuninga automobila, Noelle Performance je razvila sopstevni softver. Taj softver je takav da iz agregata izuvče što veću snagu, dok u isto vreme agregat i dalje radi u savršenoj harmoniji sa diferencijlom, transmisijom i adaptivnim vešanjem.

Rezlutat je ovakav: od 0 do 100 km/h za samo 2,2 sekunde! To zahvaljujuć dodatnoj snazi, BMW-ovom launch control sistemu i pogonu na svim točkovima.

Takođe, impresivno je to što ovaj BMW M5 dolazi sa garancijom. Naime, ako ovaj tjunirani model pokaže bilo kakve probleme, Noelle Performance će to rešiti bez ikakve novčane naknade, sve dok traje fabrička garancija na automobil. Ova tjuning kuća takođe blisko sarađuje sa kompanijom BMW, te bavarskog proizvođača obaveštava o svakom automobilu kojeg tjunira.

Ovaj tjuning paket košta 3.699 dolara. Istina, ima i jeftinijih, ali ko još daje garanciju?

BMW M5 by Noelle Performance

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery