Tjuning

Lamborghini Urus u izdanju kompanije Mansory!

Dobio je ime Venatus i izgleda kao nešto što bi Betmen vozio

Lamborghini Urus Venatus by Mansory
7.11KPregleda

Lamborghini Urus je verovatno najekstremniji, sportski krosover na planeti. Bar je to bio, dok ga nije modifikovala kompanija Mansory. On sada izgleda još agresivnije i ekstremnije.

Lamborghini Urus Venatus by Mansory

Naime, premijerno predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi, Lamborghini Urus u izdanju kompanije Mansory dobio je ime Venatus.

Da krenemo redom. Prvo “bodykit”. U tradicionalnom Manosry maniru, većina delova karoserije modela Urus je modifikovano. Tu su i novi prednji i zadnji deo, naglašeni lukovi iznad točkova, novi pragovi, felne i kao opcija dostupan zadnji spojler. Ovaj Urus Venatus je ofarban u sjajno crnu boju, kojoj kontrast daju detalji od ugljenikovih vlakana i detalji crvene boje.

Jedna od najupečatljivijih novina na ovom SUV modelu jeste njegov novi izduvni sistem. On svojim oblikom i dizajnom podseća na izduvni sistem modela Apollo Intensa Emozione.

Ispod haube ništa nije menjano. To znači da je tu i dalje četvorolitarski twin-turbo V8 agregat. On razvija 641 KS i 850 Nm obrtnog momenta, ali možda je novi izduvni sitem doneo kog “konja” više.

U svakom slučaju, ovaj Lamborghini Urus definitivno izgleda kao nešto što bi Betmen vozio.

Lamborghini Urus Venatus by Mansory

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery