Vesti

„Osveženi“ Renault Twingo stigao i na naše tržište!

Premijreno u Beogradu!

Renault Twingo od petka i na našem tržištu!
1.47KPregleda

Osveženi Renault Twingo u petak je premijerno predstavljen u urbanoj gradskoj atmosferi na Dorćol Placu u Beogradu. On je od petka dostupan i na našem tržištu.

Renault Twingo od petka i na našem tržištu!

Renault Twingo je ove godine po prvi put dobio redizajn od kada je na tržište lansirana njegova treća generacija, 2014. godine.

Iako je redizajn, možemo slobodno reći, skroman, opcije personalizacije modela Renault Twingo su sada brojnije no ikad ranije. Takođe, ova mala gradska zujalica sa agregatom smeštenim na zadnjem delu i pogonom na zadnjim točkovima, je dobila i novi agregat.

Paleta agregata za model Renault Twingo je sada bogatija za još jednog člana. Reč je o SCe75 atmosferskom trocilindričnom agregatu koji ima zapreminu od jednog litra. On razvija 74 konjskih snaga i 95 Nm obrtnog momenta i povezan je sa petostepenim manuelnim menjačem. Tu je i TCe95 agregat, dok na našem tržištu u ponudi nema SCe65 pogonske jedinice.  

TCe95 turbo punjač i zapreminu od jednog litra i razvija 92 konjske snage i 135 Nm obrtnog momenta. Povezan je ili sa petostepenim manuelnim (standard) ili sa šestostepenim EDC menjačem (opcija).

Više detalja o dizajnu spoljašnjosti i enterijera ovog modela možete pronaći ovde.

Ovaj model nam stiže na test u julu, tako da ćemo tada moći da vam prenesemo lične utiske.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery