Vesti

Mercedes-Benz GLB – poslednji tizer pre premijere!

Premijera tokom današnjeg dana

Mercedes-Benz GLB final Tizer
1.35KPregleda

Za samo nekoliko sati, Mercedes-Benz će i zvanično predstaviti svoj GLB model. Međutim, čelnici nemačkog proizvođača su odlučili da sa nama, pre nego što ovaj model bude i zvanično predstavljen, podele još jedan, poslednji tizer na društvenim mrežema.

Mercedes-Benz GLB final Tizer

Naime, tizer video je veoma kratko traje i na njemu vidimo model Mercedes-Benz GLB kako krstari putevima koji oko kojih se prostiru prelepi pejzaži. Na video snimku (iako efekat ogledala pomalo zbunjuje) možemo videti malo više od dizajna spoljašnjosti, ali i više od enterijera. Iako ovaj model još uvek nije zvanično predstavljen, mi već otprilike znamo šta možemo očekivati.

Novi, kompaktni SUV model kompanije Mercedes će u gami nemačkog proiuzvođača biti pozicioniran između modela GLA i GLC. U modelu GLB će biti dovoljno mesta za sedam putnika, a njegov dizajn će imati “kocksastu” formu. Upravo zbog tog njegovog “kockastog” dizajna, mnogi GLB već nazivaju “Baby” G-Klasa. Takođe, GLB koncept je premijerno predstavljen pre nekoliko meseci, a veruje se da se serijski model neće drastično razlikovati od njega.  

Praktičnija alternativa modelu GLA će imati dovoljno mesta za celu porodicu, a biće opremljen modernim enterijerom. Većina komponenti unutrašnjosti će je preuzeto sa modela A-Klase i CLA. U te komponente spada i MBUX infotejnment sistem sa dva ekrana.

Kupcima će na rapolaganju biti nekoliko benzinskih i dizel pogonskih jedinica. Očekuje se da četvorocilindarski agregat zapremine dva litara bude najzastupljeniji, ali se očekuju i jači GLB 35 i GLB 45 modeli. Oni će biti predstavljeni nešto kasnije, a očekuje se da imaju iste aggregate kao i modeli A35 i A45.

Mercedes-Benz GLB – Teaser #3

Powerful proportions with short overhangs and off-road-oriented design – our new Mercedes-Benz GLB: for family & friends.

Posted by Mercedes-Benz on Sunday, June 9, 2019

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery