Vesti

“Osveženi” Alfa Romeo Giulia i Stelvio debitovali u Kini!

Unapređen je enterijer, a tu su i nove tehnologije.

Alfa Romeo Giulia i Stelvio
2.83KPregleda

Već smo znali da će modeli Alfa Romeo Giulia i Stelvio biti “osveženi” za sledeću godinu. Međutim, niko nije očekivao da će oni svoju javnu premijeru imati u Kini. Svi su pretpostavljali da će ova dva modela imati svoj javni debi u Los Anđelesu.  

Ako ste pomislili da nismo normalni što pišemo “osveženi” (redizajnirani), jer ova dva modela izgledaju potpuno isto, ne bismo vas krivili. Istina je da “osveženi” modeli izgledaju potpuno isto kao i modeli koje menjaju, međutim, to važi samo za spoljašnji dizajn. Naime, enterijeri oba ova modela su unapređeni i doprinose tome da Alfa Romeo Giulia i Stelvio više liče na premijum automobile.

Oba modela su dobila novi 8,8-inčni ekran infotejnment sistema koji je unapređen. Oba modela sada imaju Wi-Fi prenosivu tačku, softver će moći da se ažurira direktno preko infotejnmenta i slično. Tu je i nova, integrisana funkcija za poziv hitnim službama u slučaju nesreće.

Pored toga, multimedijalni sistem sada nudi i nove funkcije dostupne preko telefona. Tu se pre svega misli na daljinsko zaključavanje i otključavanje, “blickanje” (koje je tu kako bi se otkrila lokacija ukradenog vozila) i slično.

Multifunkcionalni volan i ručica menjača su sada presvučeni kožom. Takođe, čini se da su svi materijali u enterijeru boljek kvaliteta i da su lepši na pogled i dodir.

Podsećamo, modeli Alfa Romeo Giulia i Stelvio se u Kini prodaju samo sa dvolitarskim, turbo, četovrocilindarskim benzinskim agregatom. On je dostupan u dve varijante. Jedna ravija 197 KS i 330 Nm obrtnog momenta. Druga ravija 276 KS i 400 Nm obrtnog momenta. Obe varijante su povezanse sa osmostepenim ZF automatskim menjačem.

Očekuje se da Alfa Romeo uvede slične promene i na modele namenjene evropskom tržištu.

 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery