Vesti

Jaguar E-Pace ide „pod nož“!

Ovaj model će biti redizajniran sa ciljem da se unapredi prodaja...

Jaguar E-Pace redizajn
1.92KPregleda

Jaguar polaže velike nade u model E-Pace, ali on kao da nije ostvario pravu „konekciju“ sa potencijalnim kupcima. Upravo zbog toga se britanski proizvođač odlučio da svoj SUV model malo „osveži“.

Jaguar E-Pace redizajn

Naime, u SAD je do oktobra meseca ove godine, prodato svega 3.716 primeraka modela E-Pace. Tokom prošle godine je ukupno prodato 4.479 primeraka ovog modela na tlu SAD. Iako to nije baš na zavidnom nivou, prodaja u Evropi ide znatno bolje. Na Starom kontinetnu je tokom prošle godine prodato 27.735 primeraka modela E-Pace.

Kao što smo već napiomenuli na početku teksta, sa ciljem da će malo „pojačati“ prodaju ovog modela, Jaguar je odlučio da ga „osveži“ za narednu godinu. Nedavno je uslikan jedan skoro potpuno kamuflirani prototip. Na tim špijunskim fotografijama možemo videti da će redizajnirani E-Pace imati restilizovan prednji i zadnji deo, farove i zadnje svetlosne jedinice. O ostalim promenama je još uvek rano govoriti, pogotovo zbog kamuflažne folije kojom je ovaj automobil prekriven.

U svakom slučaju, primećena je kamuflaža i u kabini, gde se očekuju veće promene. Iako još uvek ništa nije zvanično, E-Pace će najverovatnije pratiti stope redizajniranog XE modela. Prema tome, očekuje se da ovaj krosover dobije novi volan, ekran digitalne instrument table veličine 12,3 inča, kao i Touch Pro Duo infotejnment sistem.

Očekuje se i nova ručica menjača, kvalitetniji materijali i slično. Naravno, sve ovo je, bar za sada, na nivou spekulacija. Međutim, predstavnici kompanije Jaguar nisu krili da žele da unaprede kvalitet enterijera na automobilima tog proizvođača.

Kada je o pogonskim opcijama reč, velike su šanse da će E-Pace dobiti nekoliko novih agregata. Među njima su i „blago“ hibridni pogonski sklopovi koji će razvijati do 286 KS (213 kW).

Jaguar E-Pace redizajn

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery