AktuelnoPRVesti

Opel već proizveo više od 300,000 jedinica nove Corse

Veliki tržišni uspeh

Nova Corsa
1.62KPregleda

Nova Corsa ostaje garancija uspeha za Opel

 

Najnovija generacija klasičnog malog automobila sišla je sa proizvodne trake u Saragosi u Španiji već oko 300.000 puta. Od lansiranja u novembru 2019. godine, nova Corsadobitnik je raznih nagrade i priznanja. Primera radi, potpuno električna Corsa-e dobila dobila je nagradu “Zlatni Volan”, kao najpopularniji mali automobil u Nemačkoj 2020. godine.

 

Nova Corsa

 

Na drugim lokacijama, Corsa se takođe pokazala izuzetno popularnom među kupcima. Najmanji model u Opelovoj ponudi nije bio samo najprodavanije vozilo u segmentu malih automobila u Nemačkoj 2020. godine, već i u ovoj godini takođe prednjači u svom segmentu. U nekim momentima nova Corsa bila je i najprodavaniji automobil u svim segmentima u Velikoj Britaniji prošle godine. Tu poziciju trenutno zauzima i ove godine.

 

Nova Corsa

 

Od Čilea, preko Reuniona i Maroka do Južne Afrike, Corsa je takođe u veoma tražena van Evrope. Međunarodna prodaja Corse gotovo se utrostručila 2020. godine i stvari se nastavljaju poboljšavati početkom 2021. godine. Prodaja Corse u izvoznim regionima Bliskog Istoka, Afrike, Latinske Amerike i Azije/Pacifika već je više nego udvostručena u prva dva meseca 2021. u poređenju sa prvim kvartalom 2020. Corsa takođe igra centralnu ulogu u daljim planovima proširenja Opela i, između ostalog, najaviće povratak brenda u Japan. To Corsu čini važnim stubom Opelove izvozne ofanzive.

 

 

Nova Corsa takođe je ključna za Opelovu sveobuhvatnu ofanzivu na elektrifikaciju. Samo u prva dva meseca godine prodato je više od 4.000 Corsi-e. Fizička i pravna lica podjednako su oduševljena prikladnošću za svakodnevnu upotrebu.

 

Nova Corsa

 

„Corsa je pravi uspeh za Opel brend i nova generacija nastavlja dugu tradiciju ovog modela. Sa Corsom i novom Mokkom, koja je upravo stigla kod naših dilera, u ponudi su dva nova uzbudljiva modela u veoma važnim segmentima. Ovo će nam dati primetan zamah “, izjavio je direktor Opela Michael Lohscheller.

 

Opel Corsa-e je kompaktan, okretan i pogodan automobil za svakodnevnu upotrebu zahvaljujući dometu do 337 km prema WLTP-u. Baterija od 50 kWh može se brzo napuniti do 80 posto stanja napunjenosti za 30 minuta. Nova Corsa-e spremna je za sve opcije punjenja. preko zidne kutije, brzog punjača ili kabla za kućne utičnice – a osmogodišnja / 160.000 km garancija pokriva bateriju.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery