970_250_eko
AktuelnoVesti

Policajci iz Džordžije nisu pali na Boratovu „foru“ (VIDEO)

663Pregleda

Saša Baron Koen čini se da uspešno reklamira svoj novi film, o čemu smo već pisali

 

Međutim, jedan od nedostataka kada ste globalna zvezda, a želite da pravite nameštaljke ljudima, je to što vas svi odmah prepoznaju. Možda neko i „padne na foru“, ali to nije bio slučaj s sva policajca iz Džordžije, koji su proverili jedno parkirano vozilo…

 

 

Kao što znamo, popularni, kontroverzni Borat će se pojaviti u još jednom filmu (pre)dugačkog naziva: „Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan“. Trenutno je na Amazon Primeu,  a između ostalog Borat dolazi u kontakt s policajcima dok sedi u kamionetu parkiranom pored puta, sa zakačenom prikolicom za konje i dečijim sedištem na kojem je Boratova ćerka na vrhu.

 

 

U slučaju da se pitate kako se ovaj incident razvio u stvarnom životu i kako je izgledao sa suprotnog aspekta (policajaca), The Smoking Gun je snimio materijal kamerom prikačenom na odeću, 27. januara. Doduše, nije se tehnički radilo o zaustavljanju vozila jer kamionet nije imao ključeve u bravici i nije se nikuda kretao, mada je žena sedela na krovu.

 

Službenici policijskog departmana u Lilbernu , Alvi Lemb i Denijel Brajd, odgovorili su na anoniman poziv vezan za sumnjivo vozilo parkirano u glavnoj ulici u Lilbernu, gradiću kraj Atlante. Pojavili su se na lice mesta i porazgovarali s čovekom za volanom, koji je tvrdio da je iz Uzbekistana, predavši im „dokaz o vlasništvu“, navodno „odobrenom“, vezanom za ženu na krovu. Takođe im je pokazao lažnu vozačku dozvolu pod imenom „Piter“.

 

Negde polovinom razgovora, što možete videti u priloženom videu, policajac Lemb je bio ubeđen da je čovek u kamionetu Borat, tako da je uvideo da se radi o „fori“. Međutim, njegov partner, Brajd, odlučio je da nastavi „zezanje“ i vidi da li bi mogao da „slomi“ Boratov lik. Nije bio uspešan.

 

 

Policajci su pustili Borata pod uslovom da spusti ćerku s krova kabine rekavši mu da je ona stara „212 meseci, što je preko 18 godina, zar ne?“.

 

Policija je u zapisnik vezan za incident istakla da je čovek za volanom posedovao validnu kalifornijsku dozvolu i uprkos besmislicama koje je govorio tokom ispitivanja, „nije ispoljio bilo kakve mentalne probleme“. Incident je zaključen time da se verovatno radi o skrivenoj kameri.

 

 

Borat : Džordžijska policija 0:1.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery