AktuelnoVesti

Odložen BG Car Show 2020 za maj

2.7KPregleda


Asocijacija uvoznika automobila odlučila da odloži učešće na BG Car Show

Prema za sada nezvaničnim informacijama, članovi Asocijacije uvoznika vozila su odlučili da odlože svoje učešće na BG Car Show koji je trebalo da se održi od 19.03.-25.03.2020.

Malo zakasnela, ali potpuno ispravna odluka koje je vezana za sprečavanje širenja korona virusa!

Datum eventualnog odloženog održavanja ove manifestacije biće poznat kasnije, za sada se špekuliše da će to biti maj 2020.

Imajući u vidu dinamiku razvoja epidemije, majski termin ipak treba uzeti sa rezervom.

U toku dana, stiglo je i zvanično saopštenje BG Sajma, iako su pre samo sedam dana tvrdili da odlagnje ili otkazivanje BG Car Show zbog korona virusa nije predmet rasprave. 

ZVANIČNO SAOPŠTENJE BG SAJMA

Beogradski sajam će sprovesti odluku Vlade Republike Srbije kojom se zabranjuje održavanje javnih skupova u zatvorenim prostorima za više od 100 ljudi. Imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom korona virusa, Beogradski sajam će u narednom periodu odložiti sajamske manifestacije “ BG CAR SHOW“, Međunarodni sajam motocikala – Motopassion i Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova.

 

 

2 Komentara

  1. Најважније је да Сајам не буде потпуно укинут,а одлагање није проблем,само да прође ова корона-манија,па кад онда закажу Сајам,можда исти буде и највећи до сада,јер ће народ да буде жељан дешавања,због тога што је за многа био ускраћен док је трајала зараза!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery