AktuelnoVesti

BG Car Show u zakazanom terminu

3.97KPregleda

Beogradski sajam automobila (BG Car Show) se održava u planiranom terminu

Iako su u ovoj sedmici zbog najave moguće pandemije „korona“ virusa otkazana mnoga sportska dešavanja u Evropi i dva prestižna međunarodna sajma (Sajam automobila u Ženevi i Sajam knjiga u Lajpcigu), na današnjem sastanku predstavnika Srpske Asocijacije uvoznika automobila i rezervnih delova i uprave Beogradskog sajma, doneta je odluka da se ovogodišnji BG Car Show & Moto Passion ODRŽE u predviđenom terminu od 19-25.03.2020.

Prema izjavama odgovornih iz BG sajma, uopšte se ne razmatra niti otkazivanje niti odlaganje termina jedne od najposećenijih sajamskih izložbi na Balkanu zbog pretnje od „korona“ virusa.

Sve aktivnosti BG sajma oko izgradnje štandova i promotivno-marketinške aktivnosti se takođe odvijaju po predviđenoj dinamici.

Za predstojeći vikend je planiran početak postavljanja štandova.

Iz uprave BG sajma takođe naglašavaju da će sve vreme održavanja priredbe BG Car Show & Moto Passion biti pojačane dezinfekcione i uopšte higijenske mere u svim halama.

U skladu sa time ali i sa preporukama zdravstvene struke Srbije, uredništvo Vrelih guma je već počelo sa primenom profilakse protiv „korona“ virusa, kako bi spremni dočekali beogradske sajamske profesionalne izazove!

 

 

 

4 Komentara

  1. Ozbiljna neozbiljnost sajma, države, sistema. Ovde su ljudi izgleda na poslednjem mestu.

    Da ste hostesa ili zaposlen u auto kući i budete šest dana na sajmu od ujutro do uveče, mala je šansa da ne zakačite ovaj virus, pa ga odnesete kući pa onda vaši na posao, pa onda kolege sa posla dođu kući i tako se stvara epidemija

  2. Neodgovorno.
    Jači smo od NATO, jači smo od korone, jači smo od Boga, pametniji od Ženeve
    Ko će snositi posledice ako epidemija krene sa sajma?????????

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery