Vesti

Novi tizer za Mercedes GLE Coupe!

Premijera zakazana za 28. avgust

Mercedes GLE Coupe
1.37KPregleda

Mercedes je nedavno najavio nekoliko premijera za Sajam automobila u Frankfurtu, a po svemu sudeći, jedna od njih će biti i premijera redizajniranog GLE Coupe modela.

Mercedes GLE Coupe

Naime, Mercedes-Benz je na svom twitter profilu danas podelio tizer video. Uz video je postavljena i najava da će redizajnirani GLE Coupe biti predstavljen 28. avgusta. Mercedes nije objavio puno detalja o tom modelu, ali je rečeno da će biti „luksuzniji nego ikada pre“.

Ranije smo nekoliko puta imali priliku da vidimo špijunske fotogreafije ovog modela. Zahvaljujući njima znamo da će ovaj model biti dostupan i u AMG varijanti. On prati stope svog prethodnika, ali ima prefinjeniji dizajn koji obećava elegantni i sportski izgled.

Kabina će gotovo u potpunosti biti ista kao kod standardnog GLE modela. To znači da možemo očekivati digitalnu instrument tablu sa ekranom od 12,3 inča i isto toliki ekran infotejnmenta. Predviđa se da će osim unapređene tehnologije, novi GLE Coupe imati i kvalitetnije materijale i neke nove opcije.

Još uvek ništa nije potvrđeno kada je reč o pogonskim opcijama. Ipak, očekuje se da će GLE Coupe biti dostupan sa nekoliko pogosnkih jedinica među kojima je i četvorocilindarski agregat zapremine dva litara koji će razvijati 255 KS (190 kW) i 370 Nm obrtnog momenta. Očekuje se i trolitarski redni šestocilindarski agregat sa turbo punjačem koji razvija 362 KS (270 kW) i 500 Nm obrtnog momenta.

Na evropskom tržištu će biti dostupne i dizel opcije. Nešto kasnije se očekuju i AMG varijante čija će snaga biti od 429 KS (320 kW) do 603 KS.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery