Vesti

Novi tizer za električni Hyundai 45 koncept!

Premijera na Sajmu automobila u Frankfurtu

Hyundai 45 EV
1.48KPregleda

Sada kada je „Nedelja automobila“ u Montereju završena, svi proizvođaći se okreću predstojećem Sajmu automobila u Frankfurtu.

Hyundai 45 EV

Jedan od tih proizvođača je i Hyundai. Naime, ova kompanija je danas objavila novu tizer fotografiju za svoj novi koncept nazvan jednostanvo „45“. Za sada se ne zna puno toga o ovom modelu, ali je rečeno da se radi o električnom vozilu „koje ima simbolično značenje za dizajn budućih električnih vozila kompanije Hyundai“.

Predstavnici kompanije Hyundai su naveli da je „45“ delom inspirisan „prvim modelom ovog brenda iz sedamdesetih godina prošlog veka“. Rečeno je i da koncept ispituj opcije evolucije „Sensous Sportiness“ dizajnerskog pravca kompanije Hyundai. Cilj je da automobili tog brenda „bude emocije“.

Nema nikavih detalja o specifikacijama ovog koncept vozila. Međutim, na tizer fotografiji (animaciji) možemo videti zadnjio deo automobila. Na njemu se ističu LED svetlosne jedinice koje, kako se čini, mogu prikazivati poruke i grafike. Takođe, tu je i još jedan ekran na kojem se nalazi logo „45“.

Za sada nema nikakvih fotografija enterijera, ali je ranije rečeno da će on imati jedinstven dizajn. Rečeno je i da će ovaj model imati veliki broj opcija kada je u pitanju personalizacija. Koncept Hyundai 45 će premijerno biti predstavljen 10. septembra.

Njemu će se na izložbenom prostoru Hyundai-ja pridružiti i novi i10 i elektrifikovani, trkački model.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery