Vesti

Da li je ovo najlepši Koenigsegg Regera koji smo do sada videli?

Nema podataka o traženoj ceni, ali verujemo da je ona najmanje 2,5 miliona evra

Koenigsegg Regera
1.53KPregleda

Jedan prelepi primerak modela Koenigsegg Regera, čija je karoserija od ugljenikovih vlakana ofarbana u tamno ljubičastu boju, trenutno se nalazi izložena u jednom salonu u Nemačkoj.

Koenigsegg Regera

Koenigsegg će konstruisati svega 80 primeraka modela Regera. To svakako doprinosi tome da ovaj jedinstveni primerak sa jedinstvenom (i skupom) bojom karoserije bude još poželjniji.

Nakon krećeg „kopanja“ po internetu saznali smo da je ovaj automobil proizvodnu traku Švedskog proizbođača napustio početkom ove godine. Takođe, saznali smo i da se pojavio na Goodwood „Festibalu brzine“ u julu.

Navodi se da je ovaj Koenigsegg Regera prešao svega 100 kilometara. Na fotografijama možemo videti da se na ljubičastoj boji karoserije od ugljenikovih vlakana ističu i zlatne linije na sredini haube i na vratima. Pored toga, ovaj model ima i felne od ugljenikovih vlakana iza kojih se kriju crvena kočiona klešta.

Kabina je izrađena od najlepših materijala na svetu kao što su ugljenikova vlakna, crna koža i brušeni aluminijum. Žuti šavovi na sedištima su takođe lep detalj, mada po našem mišljenju kabina bi bila još lepša da su ti šavovi ljubičaste boje.

Srce modela Koenigsegg Regera je twin-turbo petolitarski V8 agregat kojem asistiraju tri elektromotora. Ovaj pogonski sklop ukupno razvija 1.500 KS i 1.280 Nm obrtnog momenta. Snaga se šalje na zadnje točkove putem Direct Drive sistema kompanije Koenigsegg.

Koenigsegg Regera

U izveštaju se nigde ne navodi početna suma novca koja će biti tražena za ovaj model. U svakom slučaju, verujemo da bi potencijalni kupci trebali imati minimalno oko 2,5 miliona evra na raspolaganju. U svakom slučaju, ovaj model i „nije namenjen onima koji bi se brinuli oko sitnice kao što je novac“, kako navode sami predstavnici kompanije Koenigsegg…

Koenigsegg Regera

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery