AktuelnoVesti

Novi Seat Leon “Best Buy’’ automobil za 2021. godinu

Novi Seat Leon
2.97KPregleda

Novi Seat Leon je izglasan od strane evropskih automobilskih novinara kao “Best Buy automobil za 2021. godinu”

 

Ovo je drugi put u 70 godina dugoj tradiciji da Seat dobija ovu prestižnu nagradu. Naime, 2017. godine Seat Ateca je takođe dobila ovu nagradu žirija Auto Best. Članovi žirija AutoBest su specijalizovani auto novinari iz čak 31 države Evrope.

 

 

“Veoma smo ponosni na činjenicu da je novi Seat Leon izabran i prepoznat od strane “AutoBest ‘’ kao najbolji Leon ikada napravljen. Velika je čast pripadati timu koji je učestvovao u razvoju i dizajnu vozila proizvedenog u Barseloni. Dobijanje ove nagrade nam daje samopouzdanje za napredak u budućnosti.  Novi Seat Leon je napredovao iz generacije u generaciju. Osvajanje ove nagrade pomoglo nam je da se uverimo da je Leon važan deo ovog segmenta automobilske industrije’’, izjavio je Wayne Griffiths, predsednik Seat and Cupra kompanije.

 

Seat Leon ima dobre prodajne rezultate kroz generacije, a do sada je proizvedeno preko 2,3 miliona primeraka. Uspeh je zasnovan na investiciji od 1,1 milijarde evra koja je pomogla da se ovaj model podigne na viši nivo u pogledu povezanosti, efikasnosti, dinamičnosti i sigurnosti. To je i zvanično potvrđeno sa pet zvezdica na Euro NCAP testu 2020.

 

Novi Seat Leon

 

Takođe, po prvi put je dostupan i sa paketom različitih pogonskih tehnologija. U pitanju su benzin, dizel, metan, Mild Hybrid  i Plug-In hybrid koji uz integraciju najnaprednijih dostupnih sistema asistencije čine novi Seat Leon jednim od najboljih automobila u svojoj kategoriji.

 

 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery