AktuelnoVesti

Novi renderi nam pružaju uvid u novu generaciju Honde Civic Type R

1.62KPregleda

Novi „hot heč“ na scenu stupa sledeće godine.

 

Honda nam je prošle nedelje pružila prvi uvid u novu generaciju Civica Type R, prilikom predstavljanja hečbek modela za 2022., koji naravno služi kao osnova za „naoštrenu“ verziju. Nema razloga da se tradicija menja, koja traje od 1997. godine.

 

S tim u vezi, KDesign AG je kreirao dva rendera koja bi trebalo što vernije da opisuju novi Type R. U prikazima možemo da vidimo uobičajene Type R modifikacije u vidu agresivnijeg prednjeg i zadnjeg odbojnika, masivnog spojlera, trostrukog završetka izduvne cevi i crvenih akcenata. Međutim, ukoliko sudimo po špijunskim fotografijama, unapređenja na planu stajlinga bi trebalo da budu ipak nešto suptilnija.

 

 

Više ćemo znati kada bude obavljena zvanična premijera, u neko vreme sledeće godine, kada će Type R debitovati uz Civic Hybrid. Malo toga se zna o budućem modelu, ali zato kruže brojne spekulacije. Honda će u ponudu staviti isključivo manuelni menjač, koji će snagu isporučivati na prednje točkove. Očekuje se eksploatacija 2,0-litarskog turbomotora, koji bi trebalo da isporučuje nešto više od trenutnih 320 ks.

 

Renderi možda nisu najprecizniji što se tiče pružanja uvida u izgled nove generacije Civica Type R, ali u svakom slučaju nam golicaju maštu. Sve u vezi s novom generacijom deluje zrelije u poređenju s odlazećim modelom, što bi trebalo da apeluje da širu ciljnu grupu. Ipak, par agresivnih odbojnika i ekstremno zadnje krilo vrlo lako menjaju „mirni“ Civic u „glasni“ i „agresivni“ Type R.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery