AktuelnoVesti

Novi portal za prodaju auto-delova

1.88KPregleda

Obeleženo pokretanje ProdajaDelova.rs – novog portala za prodaju auto-delova

 

Potpuno novi portal za prodaju auto delova – www.prodajadelova.rs obeležio je juče puštanje u rad druženjem u beogradskoj craft pivari Dogma Brewery, u društvu svojih saradnika i prijatelja.

 

 

Novi sajt na tržištu privukao je veliku pažnju u proteklih par nedelja jer je startovao sa preko 300.000 artikala, što je predstavlja apsolutno najširu ponudu auto-delova na jednom mestu u Srbiji, a zahvaljujući saradnji sa najvećim dobavljačima na našem tržištu.

 

 

Ovom prilikom je najavljeno da je u pripremi još 100.000 artikala koji će uskoro biti dostupni.

 

Prodajadelova.rs je porodična firma koja je dugo čekala na realizaciju. Nikola Đurović, osnivač i direktor ove firme, predstavio je svoj profesionalni put u velikim korporacijama gde je radio upravo na auto-programu dugi niz godina. Pored velikog profesionalnog znanja i stečenog iskustva, on je i pasionirani ljubitelj automobila, pa još pre par godina napravio biznis plan za ovaj projekat, da bi sada i ostvario svoj san.

 

 

Problemi na tržištu, prema Nikolinim rečima, obuhvataju činjenicu da su cene delova veoma bitne kod donošenja odluke o kupovini automobila i da kompleksnost asortimana dosta vezuje kupca za prodavca, te se tako smanjuje šansa da vozač samostalno odabere i kupi rezervni deo. Ono što je ova mlada porodična firma osmislila kao rešenje (za početak) je online portal koji omogućava svakome da jednostavno i sa sigurnošću dođe do rezervnog dela koji mu je potreban i poruči ga.

 

 

S obzirom na to da portal poseduje najširi asortiman delova u Srbiji, ušteda je zagarantovana, kao i brzina same kupovine. Slični portali širom sveta uzimaju dobar deo tržišta i u konstantnom su porastu – Autodoc, Oscaro, Epiesa, i dr. Menja se način kupovine, ali i vozači i serviseri su mlađi i „prirodnije“ im je da imaju širu ponudu delova samo na jedan „klik“.

 

Ono po čemu se www.prodajadelova.rs ističe jeste da to nije samo katalog proizvoda i portal za jednostavnu kupovinu u tri koraka, već pruža i kompletnu uslugu u pomoći oko odabira pravog dela ili seta delova. U stručnoj podršci rade ljudi sa preko 20 godina iskustva u prodaji auto-delova, koji su za svega par nedelja rada dobili velik broj pohvala za znanje, strpljenje i uslužnost.

 

 

Na jučerašnjem druženju povodom lansiranja www.prodajadelova.rs bili su okupljeni svi najveći distributeri auto delova u Srbiji, automobilski mediji, online influenseri, partneri i saradnici, tako da cela priča uliva veliko poverenje u predstavljene planove. A to su pre svega konstantno povećanje asortimana, unapređenje sistema plaćanja i isporuka, povećanje stručnog tima za bržu komunikaciju sa kupcima i planovi za saradnju sa servisima koji se vide kao partneri.

 

 

Uskoro očekujemo i konkretniju saradnju novog portala i našeg medijskog sistema, o čemu ćete biti pravovremeno obavešteni.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery