AktuelnoVesti

Novi Mercedes S, prve fotografije

10KPregleda

Revolucionaran iznutra, dopadljiv spolja, novi Mercedes S klase

 

Danas su na internetu osvanule prve, pukim slučajem nastale fotografije novog Mercedesa S klase najavljenog za proleće 2021.

 

 

Budući da se predprodukcijski primerci uveliko nalaze na testiranjima dobro maskirani folijama, čini se da je možda i namerno deo „sadržaja“ novog S pušten u medije.

 

 

Odmah je vidljiva daleko agresivnija crta dizajna čak iznenađujuće modifikovana u odnosu na prethodnika.

 

 

Unutrašnjost je doživela još veće promene, pre svega u vozačkom delu, tačnije potpuno novom digitalizacijom.

 

 

Kako se po ovim fotografijama može naslutiti, Mercedes temeljno menja organizaciju komandne table i infotejmenta. Aktuelni horizontalni monitor je skraćen a u centralnom delu je postavljen izuzetno veliki monitor, sličan onom u novim Tesla modelima.

 

 

Očigledno, novi Mercedes S klase neće biti nov samo dizajnom, već i kombinacijom hibridnih pogona, a možda čak i potpuno elektrificiran.

 

1 Komentar

  1. […] Prethodne slike i video snimci S klase otkrili su da će model imati zadnji deo poput E-Klase sa već kultnim  izgledom zadnjih svetala koja se nalaze ispod tanke hromirane letvice. Automobil će takođe imati zaobljeni zadnji branik i novi dvostruki izduvni sistem, za koji se nadamo da neće biti lažan kao na drugim sličnim novim Mercedes modelima. Generalno, dizajn nove S klase neće se udaljiti previše od odlazećeg modela, ali će istovremeno poprimiti modernije crte i više sportske linije, prilagođavajući izgled pre svega prednjeg dela modelima kao što su CLS i poslednji facelift E klase. […]

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery