AktuelnoOnline plusVesti

Novi Mercedes-AMG GLC Coupe

4.19KPregleda

Moderan dizajn i sportska dinamika vožnje

 

Na tržište je stigao prvi SUV coupe sa ekskluzivnom AMG E PERFORMANCE hibridnom tehnologijom

 

Elektrifikovani AMG 2,0-litarski četvorocilindrični motor sa električnim turbo punjačem izduvnih gasova 

 

• AMG RIDE CONTROL šasija sa podesivim prigušenjem i upravljanjem zadnje osovine 

 

• AMG karakteristične dizajnerske karakteristike za eksterijer i unutrašnjost

 

 

 

Nekoliko nedelja nakon predstavljanja novog Mercedes-AMG GLC SUV-a, brend za performanse i sportske automobile predstavlja novi GLC Coupe. On upotpunjuje uspešnu seriju srednje veličine iz Mercedes-AMG-a i postavlja još jedan vrhunac u portfoliju modela svojom kombinacijom dinamične elegancije i karakterističnih AMG karakteristika.

 

 

Upečatljive proporcije i uzbudljive površine naglašavaju nepogrešiv izgled

 

 

Elegancija i sportska dimenzija

 

 

Na raspolaganju su dve moćne varijante modela: GLC 63 S E PERFORMANCE Coupe je prvi hibridni SUV coupe AMG brenda (kombinovana potrošnja goriva: 7,5 l/100 km, kombinovana emisija CO2: 170 g/km, kombinovana potrošnja energije: 12,7 kVh /100 km) sa snagom sistema od 500 kW (680 KS) na startu.

 

 

 

Tu je i početni model, GLC 43 4MATIC Coupe (kombinovana potrošnja goriva: 10,2-9,8 l/100 km, kombinovana emisija CO2: 232-223 g/km) sa snagom od 310 kW (421 ks) i kratkim-termin pojačanjem od 10 kV (14 KS) preko starter generatora na remenski pogon (RSG).

 

 

 

Obimna standardna oprema sa upravljanjem na zadnjoj osovini, pogonom na sve točkove, AMG SPEEDSHIFT MCT 9G menjačem sa kvačilom za mokro pokretanje i AMG RIDE CONTROL suspenzijom sa prilagodljivim prigušenjem, podržava dinamično iskustvo vožnje.

 

 

 

 

Sa novim Mercedes-AMG GLC Coupe-om obraćamo se kupcima koji traže sportski stil života i dinamičan dizajn u kombinaciji sa impresivnim performansama. Raznovrsne i visokokvalitetne tehničke komponente garantuju najviši nivo dinamike i zadovoljstva u vožnji. Sa vrhunskim modelom GLC 63 S E PERFORMANCE Coupe, sada nudimo i naš inovativni hibridni pogon u ovom segmentu, koji garantuje širok spektar iskustva u vožnji.“
Michael Schiebe, izvršni direktor Mercedes-AMG GmbH i šef poslovnih jedinica Mercedes-Benz G-Klasa i Mercedes-Maybach

 

 

BONUS VIDEO: Da li je Mercedes GLC najbolji u klasi?

 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery