Vesti

Novi Isuzu D-Max stiže tokom ove godine!

Prve špijunske fotografije!

Isuzu D-Max
1.93KPregleda

Druga generacija pikap modela Isuzu D-Max je na tržištu još od 2012. godine. To znači da je i te kako došlo vreme da njegovo mesto zauzme nova, treća generacija.

Isuzu D-Max

Naime, na sajtu Carscoops su se pojavile prve špijunske fotografije treće generacije modela Isuzu D-Max. Ovaj automobil je pokušao da se sakrije pod okriljem skandinavskih noći, ali mu to nije pošlo za rukom. Tako je po prvi put uslikan jedan prototip model, koji iako prekriven crnom kamuflažnom folijom, otkriva da će novi Isuzu D-Max biti drastično drugačiji od svog prethodnika.

Naime, već na letimičan pogled su uočljive promene na prednjem i zadnjem delu, ali i u kabini. Pre svega, prednja maska (rešetka) hladnjaka izgleda znatno veće nego na trenutnom modelu. Zahvaljujući tome, nova generacija ima nešto impozantniji stav. Tu su i novi farovi sa integrisanim LED pokazivačima pravca. Na zadnjem delu su svetlosne jedinice zadržale svoju vertikalnu poziciju, ali imaju novu grafiku. Restilizovan je i zadnji branik.

Prostranije kabine od kvalitetnijih materijala

Što se kabine tiče, na prvi pogled spolja se vidi da su zadnja vrata duža. To najavljuje više prostora za putnike na zadnjoj klupi. Sve u svemu, novi Isuzu D-Max izgleda agresivnijie nego trenutni model. To naravno nikako ne može biti loša stvar kad su u pitanju pikap modeli.

Nažalost, još uvek nema fotografija koje otkrivaju enterijer ovog modela. Kažemo nažalost, jer je Isuzu već najavio da će kabina ovog modela biti potpuno redizajnirana. Takođe se navodi da će ona biti izrađena od kvalitetnijih materijala i da će biti opremljena savremenom tehnologijom.

Isuzu D-Max

Mehanizacija

Nova generacija modela Isuzu D-Max će se prodavati sa tri drugačije kabine (single, extendet i double cab) i tri dimenzije “kreveta”. U Evropi će treća generacija modela D-Max zadržati četvorocilindarski turbo dizel agregat zapremine 1,9 litara koji je predstavljen 2017. godine. Ovaj agregat razvija 161 konjsku snagu i 360 Nm obrtnog momenta. Može biti povezan sa manuelnim ili automatskim šestostepenim menjačem, a standardan je i pogon na svim točkovima.

Potpuno novi Isuzu D-Max bi trebalo da debituje tokom ove godine. Takođe, na njemu će biti baziran i model Mazda BT-50, po sporazumu koji je potpisan 2016. godine.

Špijunske fotografije: Carscoops

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery