Vesti

Novi „Grand Tourer“ kompanije McLaren otkrio svoj senzacionalni izgled!

Nove zvanične fotografije!

McLaren Grand Tourer
1.61KPregleda

Prvi tizer za novi „Grand Tourer“ kompanije McLaren pojavio se prošlog meseca pre sajma automobila u Ženevi. Ovoga puta su se pojavile nove fotografije na kojima po prvi put vidimo kako će izgledati taj model, uprkos kamuflažnoj foliji.

McLaren Grand Tourer

Naravno, automobil je još uvek prekriven kamuflažnom folijom, ali je ostao bez panela koji su skrivali njegovu siluetu. Prema tome, ovo je zapravo prvi put da možemo da se divimo njegovom dizajnu i linijama karoserije. Kao što vidite i sami, ovaj model zaista izgleda sjajno.

Još uvek neimenovani „Grand Tourer“ model kompanije McLaren ima sve što mu treba da postane najlepši automobil brenda iz Vokinga. Fotografije prednjeg dela (nosa) nam otkrivaju nove farove koji su i dalje inspirisani logoom britanskog proizvođača.

McLaren Grand Tourer

Ovaj model definitivno izgleda elegantno, ima dizajn pravog GT-a, a i dalje je prepoznatljiv kao McLaren. Na fotografijama možemo videti i agresivno dizajniran prednji branik i masivne usisnike za vazduh. Ti usisnici će svakako dobro doći jer će srce ovog automobila biti središnje montiran twin-turbo V8 agregat. Idući ka zadnjem delu automobila vidimo nove svetlosne jedinice, dve okrugle izduvne cevi i branik sa integrisanim difuzorom.

McLaren Grand Tourer

Kao da ove nove fotografije nisu same po sebi pravo lepo iznenađenje, došle su u paketu sa najavom da će sva kamuflaža biti uklonjena u maju. To znači da je čekanju premijere četvrtog modela iz strategije „Track25“, uskoro kraj.

Predstavnici McLaren-a nisu objavili puno detalja o automobilu. Međutim, oni ga opisuju kao automobil koji će postaviti nova pravila u „Grand Tourer“ standardima. Takođe su naveli da će on biti najpraktičniji automobil sa središnje postavljenim agregatom, do sada. Ovaj model će deo svoje strukture deliti sa modelom Speedtail, a imaće i „prostran, moderan enterijer izrađen od kvalitetnih materijala“.

Sada kada je veći deo kamuflaže otišao, kompanija će moći da počne sa testiranjima.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery