970_250_eko
Vesti

Subaru Španija se oprašta od modela WRX STI novim specijalnim izdanjem!

Konstruisano je osam "Final Edition" automobila

Subaru WRX STI Final Edition
1.24KPregleda

Subaru Španija se od četvrte generacije modela WRX STI oprašta novim, specijalnim „Final Edition“ izdanjem.

Subaru WRX STI Final Edition

Naime, kreirano je svega osam primeraka modela Subaru WRX STI Final Edition. Šest od tih osam je ofarbano u legendarnu „WR Blue Pearl“ boju, dok su druga dva modela ofarbana u „Crystal Black Silica“ boju. Svih osam automobila je postavljeno na identične felne zlatne boje veličine 19 cola. Te felne su zapravo omaž „zlate ere“ Subaru-a u WRC šampionatu.

Od drugih vizuelnih ažuriranja izdvajaju se masivni prednji spliter, maska sa crvenim detaljima i hromirane izduvne cevi. U enterijeru se ističe volan presvučen alkantarom, crveno „Start Engine“ dugme i STI patosnice.Na tunelu transmisije se ističe i tablica na kojoj stoji da je automobil u koji se sedi samo jedan od ukupno osam takvih primeraka. Isti broj se nalazi i na privesku za ključeve.

Subaru WRX STI Final Edition se ističe i bogatom standardnom opremom. Naime, tu je daljinko otključavanje i startovanje agregata, ekran inforejnment sistema veličine 7 inča, navigacija, Harman Karod ozvučenje sa 9 zvučnika, kamera za vožnju unazad, sistem nadgljedanja mrtvih uglova, brisači sa senzorima i automaski farovi.  

Nema nikakvih podataka o tome da li je i agregat modifikovan. Prema tome, moramo pretpostaviti da se ispod haube ovog specijalnog izdanja modela Subaru WRX STI krije 2,5-litarski, četvorocilindarski bokser agregat sa turbo punjačem. To znači da ovaj model razvija 296 konjskih snaga na 6.000 obrtaja i 407 Nm obrtnog momenta na 4.000 obrtaja. Šestostepeni manuelni menjač i pogon na svim točkovima su takođe standardni.

Ovih osam automobila prodavaće se po ceni od 57.500 evra.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery