Vesti

Da li će prvi, potpuno električni krosover komapnije Ford izgledati ovako?

Premijera 17. novembra

Ford Mach E - render
1.29KPregleda

Željno iščekivani, potpuno električni krosover kompanije Ford, koji je inspirisan modelom Mustang, biće premijerno predstavljen 17. novembra!

Ford Mach E - render

Spekuliše se da će ovaj model nositi ime Mach E ili Mach 1. Njegov dizajn je delimično otkriven preko render radova, što se pokazalo kao dovoljno za render umetnike da vizualizuju njegov konačni dizajn. Tako su se sada pojavile nove render fotografije, koje nam otkrivaju kako bi konačni proizvod mogao izgledati. Radi se o verovatno najpreciznijim radovima do sada.

Zapravo, reč je o jednom render modelu, ali u nekoliko boja. Moramo priznati da nam se dopada ono što vidimo, a verujemo da će i vama. Naravno, s obzirom da je render inspirisan tizer fotografijama i video snimcima, nadamo se da će konačna verzija bar ličiti na ovaj render.

Ford Mach E - render

Na dizajnu ovom modela ističu se detalji koji su preuzeti sa modela Mustang. Tu se misli pre svega na farove, haubu i padajući krov. Iako je ovaj krosover viši i masivniji, on izgleda estetski skladno i slično najprodavanijem “muscle” automobilu. Činjenicu da je reč o potpuno električnom modelu nagalašava zatvorena maska (gril), na kojoj se ističe logo Mustanga.

Ford Mach 1, ili Mach E (još uvek nezvanično ime) biće postavljen na novu platformu. On će se prodavati u verzijama sa pogonom na zadnjim ili na svim točkovima i sa različitom snagom. Američki proizvođač je ranije naveo da će ovaj model sa jednim punjenjem moći da pređe i do 600 kilometara puta, po WLTP ciklusu testiranja.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery