Vesti

Novi Bentley Flying Spur stiže 11. juna!

Još malo do premijere!

Bentley Flying Spur
1.18KPregleda

Bentley je najavio da će treća generacija modela Flying Spur premijerno biti predstavljena u utorak, 11. juna. Naravno, uz ovu najavu, stiglao je i jedan video na kome vidimo ovaj automobil prilikom testiranja ori velikim brzinama.

Bentley Flying Spur

Na video snimku čak možemo i čuti zvuk modela Bentley Flying Spur. Međutim, ono što još uvek ne znamo jeste kakav će pogonski sklop imati ovaj automobil. Prema poslednjim izveštajima, novi Flying Spur će biti dostupan sa tri pogonske opcije.

Bentley Flying Spur će takođe biti prvi model britanskog proizvođača sa All-Wheel Steering funkcijom. Predstavnici komapnije su naveli da on pruža veću stabilnost pri “krstarenju”, ali i veću agilnost za gradsku vožnju. Naime, pri velikim brzinama, ovaj sistem usmerava zadnje točkove u istom pravcu kao i prednje, pri čemu pomaže pri preticanju i promeni trake.

Takođe, po prvi put ikad, snaga će se slati samo zadnjim točkovima u tipičnim uslovima saobraćaja. Međutim, ako AWS sistem detektuje proklizavanje snaga se automatski šalje prednjim točkovima, radi boljeg prijanjanja na tlo.

Još jedan novitet kod modela Flying Spur će biti sistem Dynamic Ride. On podrazumeva promenu krutosti vešanja na zahtev vozača. Time se smanjuje mogućnost prevrtanja, i postiže se veća bezbednost putnika.

Saznali smo i da će ovaj model imati “kožnu presvlaku 3D strukture”, i figuricu koja se uvlači u karoseriju.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery