AktuelnoPRVesti

Novak Đoković u kampanji Peugeot 508 Sport Engineered (VIDEO)

1.66KPregleda

Novak Đoković, brend ambasador kompanije Peugeot, u srcu reklamne kampanje za novi Peugeot 508 Sport Engineered

 

Budući da deli Peugeot vrednosti, teniski prvak Novak Đoković, svetski broj jedan na ATP rang listi i pobednik French Open-a 2016. godine, te ambasador brenda Peugeot, glavni je protagonista nove reklamne kampanje 508 Peugeot Sport Engineered, koja je započela 30. maja , na dan otvaranja French Opena.

 

Sa pogonom na sva četiri točka, hibridnom kombinacijom benzina i punjive baterije ukupne snage od 360 konjskih snaga, 508 Peugeot Sport Engineered kombinuje visoke performanse i niske emisije (46 g/km CO2 po WLTP protokol). Upravo su to karakteristike koje posebno privlače  Novaka Đokovića, veoma posvećenog zaštiti okoline.

 

Peugeot 508 Sport Engineered

 

Izvrsnost, privlačnost i emocija su osnovne vrednosti svakog Peugeto modela, koje i veliki šampion Novak Đoković deli.  Podsećanja radi, Pežoov brend ambasador takođe drži 322 nedelje prvo mesto na ATP rang listi. To je istorijski rekord i serija koja još uvek traje.

 

Svojom istorijom, ambicioznom strategijom elektrifikacije i „snagom izbora“ koja javnosti omogućava izbor različitih tipova motora, brend Peugeot nastavlja snažnu posvećenost energetskoj tranziciji. 508 Peugeot Sport Engineered to tvrdi uvođenjem koncepta Neo-Performance

 

 

„U brendu Peugeot, Neo-Performance znači odgovorne sportske automobile, savršen savez sportske i elektrifikovane tehnologije za niske emisije CO2. Kao vodeći svetski teniser, Novak Đoković idealan je ambasador za naš novi 508 Peugeot Sport Engineered. To se odražava i našu novu reklamnu kampanju, čije su ključne reči visoke performanse i ekološka odgovornost “- izjavila je Linda Jackson, generalni direktor brenda Peugeota.

 

„Ponosan sam što sam na svom dresu prikazao marku Peugeot i počastvovan što sam imao čast da budem jedan od prvih koji su vozili 508 Linda Jackson. Kao sportista i kao odgovoran građanin koji veoma pažljivo brine o životnoj sredini, podržavam strategiju elektrifikacije sa zadovoljstvom i ubeđenjem. Takođe posebno cenim činjenicu da Peugeot pruža mobilnost igračima na Roland Garrosu sa potpuno elektrifikovanom flotom vozila“, rekao je ovom prilikom Novak Đoković.

 

Tema reklamne kampanje 508 Peugeot Sport Engineered je tišina u kombinaciji sa performansama. To pokazuje da, zahvaljujući električnoj tehnologiji, najmoćniji serijski automobil koji je ikada proizveo Peugeot može da pruži ekološki prihvatljive performanse. Kako u pogledu buke, tako i emisije štetnih gasova. Treblo bi a povući prirodnu paralelu sa Novakom Đokovićem, koji je poznat po zahtevu tišine pre nego što započne meč na terenu.

 

Snimljena u Beogradu 26. aprila, kampanja koja okuplja Novaka Đokovića i 508 Peugeot Sport Engineered pokrenuta je 30. maja na dam otvaranja turnira Roland Garros.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery