Vesti

Nova Škoda Kodiaq RS – Sportski izgled, komfor i prostranost

PR Saopštenje

233Pregleda

Škoda Kodiaq RS je novi sportski SUV model češkog brenda, koji će za nedelju dana, biti premijerno predstavljen na ovogodišnjem Sajmu automobila u Parizu.

Najmlađi član game kompanije Škoda sa oznakom RS je kombinacija prostranosti i fleksibilnosti, kao i praktičnosti enterijera tipičnog za automobile češkog proizvođača.

U prostranoj kabini novog modela ističu se sportska sedišta sa naslonom za glavu koja su presvučena alkantarom, materijalom koji se često koristi u motosportu.

Vizuelno sportski izgled unutrašnjosti ovog modela daju i kontrastni štepovi i crveni detalji, dok su bočne strane sedišta prekrivene karbon kožom i, baš kao i središnji naslon za ruke i nasloni za ruke na vratima imaju crvene štepove.

Tu je i novi sportski volan sa crvenim štepom i novim RS logom, koji je multifunkcionalan.

Vrata su obložena crnom alkantara kožom, ali u ovom slučaju, prepoznatljivo dijamantsko ukrštanje je u crnoj boji. Karbon izgled instrument table, crni krov i pedale od nerđajućeg čelika upotpunjuju sportski izgled modela Škoda Kodiaq RS.

Naravno, ovaj SUV visokih performansi je zadržao sve poznate prednosti modela Kodiaq, kao što su: dosta prostora za pet ili sedam putnika, ogroman
prtljažni prostor i puno „Simply Clever“ rešenja po kojima je brend poznat
.

Javna premijera novog modela kompanije Škoda zakazana je za sledeću nedelju na Sajmu automobila u „gradu svetlosti“.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery