Vesti

Nova serija o Formuli 1 uskoro na Netflix-u!

Prvi trejler (insert)

Serija o Formuli 1
2.41KPregleda

Netflix je objavio prvi trejler (insert) za novu seriju o Formuli 1 koja će se zvati “Formula 1: Drive to Survive”. Nova serija će (za početak) imati 10 epizoda i zvanično je podržana od strane organizacije Formule 1. Na osnovu trejlera možemo slobodno reći da izgleda obećavajuće.

Serija o Formuli 1

Seriju “Formula 1: Drive to Survive” će režirati ljudi koji su zaslužni za filmove “Senna” i “Amy”. Pilot epizoda će biti emitovana 8. marta. U njoj ćemo pratiti priču o privatnim životima vozača, članova tima i vlasnika timova…

Serija će se fokusirati i na svaku trku iz sezone 2018, preteći tako “najbrži cirkus na svetu” od Melburna do poslednje trke u Abu Dabiju.

Serija o Formuli 1

“Ova jedinstvena serija na pravi način prikazuje ovaj sport, i pomoći će nam da ljudima približimo sve ono što se dešava na i van staze”, rekao je Ian Holms, direktor medijskih prava Formule 1. “Partnerstvo sa Netflix-om na kreiranju originalne serije će nam dodatno pomoći u promociji ovog našeg sporta”, dodao je on.

Prvi trejler za novu seriju se uglavnom fokusira na vozače i njihove emocije tokom sezone u Formuli 1. Vidimo da režiseri pokušavaju da na male ekrane prenesu dramu i napetost koja se stvara tokom sezone. Takođe, vidimo i opasnu stranu ovog moto-sporta.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery