Vesti

Da li bi ovo mogao biti Bugatti od 16 miliona evra?

Render fotografija

Bugatti Divo Speedster - Render fotografija
2.36KPregleda

Trenutno u svojoj gami Bugatti ima dva modela. To su Chiron i Divo. Ili tri, ako računamo i Chiron Sport kao poseban model a ne kao derivate modela Chiron.

Bugatti Divo Speedster - Render fotografija

Do sada su zvaničnici francuskog proizvođača već nekoliko puta potvrdili da su još dva modela na putu. Iako je nedavno šef kompanije kristalno jasno potvrdio da nema ništa od SUV-a, ništa nije rečeno o mogućem kupeu sa petoro vrata. Prema tome, još uvek ne znamo ništa o tome šta možemo očekivati.

Pročitajte i: Predstavljen je Bugatti “110 Ans” Edition

Prošle nedelje su se pojavile informacije da Bugatti za Sajam automobila u Ženevi sprema model “one-off” model koji je naručio Ferdinand Pijeh. Navodi se i da će taj model koštati 16 miliona evra! Međutim, predstavnici kompanije Bugatti su na to samo odgovorili da ne žele da komentarišu glasine i spekulacije.

Verovatno podstaknut glasinama o ovom basnoslovno skupom hiper automobilu, dizajner RainPrisk je kreirao jednu render fotografiju. Na njoj vidimo “speedster” verziju modela Divo. Rezultat je krajnje agresivan dizajn koji izgleda kao da je sa koncepta ili “one-off” modela kakvog bi naručio neko ekstremno bogat i uticajan.

Iako je mogućnost da vidimo model Divo bez krova minimalna, ne bi nas iznenadilo da u skorijoj budućnosti vidimo model Chiron u tom izdanju. U svakom slučaju, jedva čekamo da vidimo šta je talentovani dr. Pijeh naručio…

Render fotografija: RainPrisk

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery