Vesti

Nova Opel Corsa će imati IntelliLux LED Matrix farove

Opel je pustio prvu tizer fotografiju nove generacije modela Corsa

Opel Corsa tizer
1.92KPregleda

Nova generacija modela Opel Corsa će biti predstavljena tokom ove godine. Nemački proizvođać je objavio prvu tizer fotografiju tog modela.

Corsa F špijunske fotografije

Zahvaljujući toj fotografiji znamo da će redizajnirani hečbek imati nove IntelliLux LED Matrix farove. Farovi će imati evolucionarni dizajn i integrisana LED dnevna svetla.

Takođe, tizer fotografija nam omogućava uvid u karoseriju nove generacije modela Corsa. Istini za volju, ne može se puno toga videti, ali slika sugeriše da će ovaj automobil imati oštre linije dizajna.

Opel nije puno toga otkrio o svom novom modelu. Naime, navodi se da ne samo da će nova Corsa imati i potpuno električnu verziju, već i da će imati novu tehnologiju. U tu tehnologiju se ubrajaju i IntelliLux LED Matrix farovi.

U svakom slučaju, znamo da će nova Corsa biti bazirana na CMP platformi. Na istoj platformi će biti baziran i novi Peugeot 208.

Corsa F špijunske fotografije

Očekuje se da će se nova Corsa prodavati sa nekoliko trocilindarskih i četvorocilindarskih agregata. Opel je potvrdio i planove za potpuno električnu verziju koja će nositi ime eCorsa. Ovaj model će početi da se proizvodi sledeće godine u Španiji.

Kada je CMP platforma najavljena, PSA grupacija je izjavila da će vozila bazirana na njoj imati litijum-jonsku bateriju kapaciteta 50 kWh i electromotor koji razvija 134 konjskih snaga (100 kW).

Očekuje se da nova Opel Corsa premijerno bude predstavljena tokom ove godine, te uskoro očekujemo više informacija.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery