AktuelnoVesti

Nova Honda Integra u stilu Acure TLX u novim renderima

1.41KPregleda

Honda/Acura Integra se vraća na scenu sledeće godine, ali kao model s četvoro vrata.

 

Japanci su već započeli testiranje novog modela, neke informacije su već poznate, ali kako će Integra zapravo izgledati, to još uvek ne znamo sa sigurnošću, i teško da ćemo dobiti tačan uvid pre premijere zakazane za proleće 2022. Tu u pomoć, kao po običaju, uskače Kolesa.ru, s renderima potencijalnog dizajna.

 

Dostupni tizeri su nam ukazali da nova Integra u velikoj meri prati dizajnerski etos Acure TLX. Elegantni farovi iz tizera su tu, tik pored maske hladnjaka u vidu štita. Karakterna linija započinje od prednjeg odbojnika i pruža se sve do zadnjeg dela staklenih površina, obuhvatajući automobil. Renderi prikazuju uglađeniji, manje agresivan stajling prednjeg dela u poređenju s TLX-om.

 

 

Što se zadnjeg dela tiče, i on se poklapa s onim što smo mogli da vidimo u drugom tizeru, potvrđujući konfiguraciju s petoro vrata. Tu su atraktivna kućišta zadnjih signalnih grupa, tanki spojler i suptilna „Integra“ oznaka na gornjoj sekciji odbojnika. Ipak, zadnji deo nije bio u potpunosti dostupan za inspekciju, tako da izvesne različitosti mogu biti prisutne kod serijskog modela.

 

Što se specifikacija tiče, informacije su i dalje siromašne, mada očekujemo da Integra podeli mehaničku platformu i pogonske jedinice s aktuelnom generacijom Civica.

 

Više toga će nam biti poznato u proleće.

 

Vrele Gume

Izvor: Kolesa.ru

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery