970_250_eko
Vesti

Nova fotografija novog Alfa Romeo GTV!

GTV se vraća na automobilsku scenu!

Alfa Romeo GTV
1.13KPregleda

Na internetu se pojavila nova fotografija moderne interpretacije sportskog modela Alfa Romeo GTV. Da italijansi proizvođač zaista radi na ovom modelu potvrđeno je pre desetak meseci.

Alfa Romeo GTV

Fotografija koju možete videti iznad teksta, podeljena je na Twitter-u. Čini nam se da je uslikana prilikom neke prezentacije brenda Alfa Romeo, jer je zapravo reč o fotografiji sa slajda. Ostaje da se vidi da li je dizajn modela sa fotografije odobren ili će novi GTV proći kroz još neke promene.

Verovatno prva stvar koju svi primećujemo na ovoj fotografiji jeste „produžen“ krov. Zahvaljujući tome, možda će se u modernom Alfa Romeo GTV modelu naći mesta i za dva mala sedišta pozadi. Zaitm vidimo boćne prozore oštrog dizajna i male LED zadnje svetlosne jedinice. Tu su i naglašeni „lukovi“ iznad točkvoa i crne felne iza kojih se kriju crvena kočiona klešta.  

Tizer fotografija objavljena prošle godine nam je dala uvid u to kako bi mogao izlgedati prednji deo modela Alfa Romeo GTV. Uočljive su sličnosti sa modelom Giulia. Novi GTV će imati agresivniji dizajn sa velikim usisnicima za vazduh i dugačku haubu.

Alfa Romeo GTV

Kako se spekuliše, srce novog Alfa Romeo GTV će biti modifikovana verzija 2,9-litarskog twin-turbo V6 agregata kojem će asistirati mali elektromotor. Očekuje se da taj pogonski sklop razvija preko 600 konjskih snaga. Takođe se pretpostavlja da će ovaj model imati i pogon na svim točkovima i savršenu 50:50 raspodelu težine.

Trenutni planovi brenda Alfa Romeo podrazumevaju da novi GTV na tržište stigne 2021. godine.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery