Vesti

Dan Sava Re Grupe obeležen je održavanjem prve „SAVA OSIGURANJE PORODIČNE TRKE“

PR Saopštenje

Sava porodična trka - Sava osiguranje
583Pregleda

Sava osiguranje je podržalo organizaciju prve Sava osiguranje PORODIČNE TRKE uz istovremeno učešće zaposlenih oba društva  – Sava životnog i Sava neživotnog osiguranja. U okviru organizacije Atletskog saveza Srbije prekjuče je održana prva SAVA OSIGURANJE Porodična trka.

Sava porodična trka - Sava osiguranje

Ova trka, kojom je obeležen Dan Sava Re Grupe, bila je poklon Sava osiguranja svim beogradskim porodicama koje su želele da provedu aktivno jedan dan u prirodi, pored reke. Sava osiguranje je, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznala u aktivnostima i organizaciji takmičenja Atletskog saveza Srbije, adekvatnog partnera koga su hteli da podrže u organizaciji ovog sportskog događaja. Na događaju su takođe učestvovali i zaposleni sa svojim porodicama – Sava životnog i Sava neživotnog osiguranja.

Srpski atletičari podržali su ovaj vid organizacije, sa željom da ovakvih dana bude još više. Osvajač bronzane evropske dvoranske medalje, Strahinja Jovančević, bio je tokom celog dana sa učesnicima trke. Na kraju je dodelio i nagrade.

Prisutnima se obratio gospodin Milorad Bosnić, predsednik Izvršnog odbora Sava neživotnog osiguranja. 

“Dragi učesnici Porodične trke, zadovoljstvo mi je da vas u svoje lično ime i u ime Sava osiguranja pozdravim i poželim dobrodošlicu na Sava osiguranje Porodičnu trku. Posebno pozdravljam najmlađe učesnike i kapitene porodica. Verujem da ćete uživati šetajući, trčeći i družeći se i sa članovima drugih porodica. Sava osiguranje kao deo Sava Re Grupe obeležava Dan kompanije sprovodeći jednu od akcija društveno odgovornog poslovanja. Ove godine odlučili smo da prodržimo organizaciju Prve Porodične trke. Takođe, naši zaposleni iz različitih poslovnih jedinica danas učestvuju sa porodicama u trci. Prijavljeni broj ekipa – porodica, broj svih vas koji ste došli da učestvujete u trci i da se družite je potvrda da smo napravili pravi izbor. Nadamo se da će ovakvi događaji postati tradicionalni. Želim vam da uživate, da se međusobno družite i smejete i ponesete što više lepih utisaka sa današnje Sava osiguranje Porodične trke”, naveo je on. 

Broj prijavljenih učesnika bio je ograničen na 1000. To je činilo ukupno 300 porodica. Iako trka nije bila takmičarskog karaktera, naš „cilj“ prešlo je preko 1.000 ljudi. Svi oni koji su tog dana došli i bili deo dodatnog programa Trke – Festivala aktivnih porodica. Festival je činilo deset izlagača koji su tokom celog dana delili besplatne keksiće i cedjene sokove. Oni su takođe držali čas joge za roditelje i decu. Prisustni su bili i animatori i mađioničari koji su ih zabavljali.

Sava porodična trka - Sava osiguranje

PR Saopštenje: Sava

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery