AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Nova epizoda, novi Logan i još novosti

Novi Dacia Logan
4.81KPregleda

Novi Dacia Logan u novoj epizodi emisije Vrele Gume

 

Zemlja, voda, vazduh, Vrele Gume! Kao nekada Jugoslavija u kolektivnim sportovima, emisija Vrele Gume dominira u novostima iz sveta u pokretu. Nedelja u 12:05, samo na Nova S TV! 

 

Novi Dacia Logan

Detaljno smo testirali najpristupačniju limuzinu na ovim prostorima. Novi Dacia Logan 1.0 TCe na mnogo načina pokazuje kako se za relativno manje novca dobija sve što je potrebno u jednom automobilu. Koje su mu tačno prednosti i mane čućete od recenzenta sa stavom, Miodraga Piroškog. U testu ćete moći da čujete čak i sve brojke koje vas zanimaju!

 

Mercury Verado V12 600 hp

Od nautičkih novosti izdavajamo novu ponudu brenda Mercury. Ova prestižna kuća za leto 2021.  pripremila je novu generaciju vanbrodskih motora V12 Verado od 500 i 600 konjskih snaga! Kakav će to rolerkoster na vodi da bude, možemo samo da zamislimo.

 

 

 Boom Tech Overture

Sa vode letimo u vazduh i donosimo priču o supersoničnom putničkom avionu budućnosti – Boom Tech Overture. Za sada još uvek samo u kompjuterskim nacrtima, ali verujemo i vrlo brzo kao prototip, pa i u masovnoj proizvodnji.

 

 

 Golf I

Za kraj naravno rubrika oldtajmer i nešto što se dugo čekalo. Miroslav Šosberger je snimio Golfa keca! Statusni simbol ex-Yu prostora i model koji je zaslužio da čitav segment nazovu po njemu. Priča o jednom legendarnom prvom Golfu žute boje, samo u emisiji Vrele Gume!

 

Bez previše mudrovanja, jasno je kao dan. Nedelja, 11. april 2021. godine u 12:05 na televiziji Nova S. Emisija Vrele Gume po 1076 put! 

 

Sadržaj: 

 

Test:  Dacia Logan;

 

Nautika: Mercury Verado V12, 500 & 600 KS;

 

Avijacija: Boom Tech Overture;

 

Oldtajmer:  Golf I

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery