AktuelnoVesti

Naslednik Ford Mondea renderovan na osnovu špijunskih fotografija

6.04KPregleda

Nakon špijunskih fotografija, bilo je za očekivati da se na globalnoj mreži nađe i verni render.

 

Juče je pristigla nezvanična potvrda da Ford zaista priprema naslednika Mondea/Fusiona. Doduše, Mondeo je još uvek u prodaji na Starom kontinentu, ali će biti penzionisan za manje od godinu dana. Međutim, to neće biti kraj, jer će svojevrsna krosover verzija zauzeti njegovo mesto.

 

 

Špijunske fotografije su obelodanile da je novajlija veoma sličan Evosu, posebno kada je prednji deo automobila u pitanju, dok se razlike očitavaju pozadi. Špijunirani prototip u velikoj meri podseća na tradicionalnu limuzinu, ne razlikujući se drastično od aktuelnog Mondeo hečbeka (liftbeka). Za ljubitelje Forda koji su ujedno naklonjeni SUV/krosoverima, ovo su dobre vesti.

 

 

Da bismo dobili detaljniji uvid u naslednika Mondea/Fusiona, KDesign je renderovao vozilo, bazirano na špijunskim fotografijama. Na osnovu onoga što možemo da vidimo, „plavi oval“ će definitivno ovim modelom uneti svežinu u svoju gamu.

 

Nekoliko detalja ukazuje na blisku povezanost s Mondeom, uključujući ručke vrata, parking senzore i bočne retrovizore. Na renderima se automobil čini nešto nižim nego na špijunskim fotografijama, što je naravno pozitivno. S druge strane, očigledno je da se render i serijski model neće u potpunosti podudarati, ali ovime ipak dobijamo uvid u ono šta možemo da očekujemo.

 

 

Sa SUV/krosoverima i kamionetima koji igraju glavnu ulogu u Fordovoj ponudi, lepo je videti da kompanija nije zaboravila na one kupce koji žele da voze nešto konvencionalnije. Prvobitni izveštaji su sugerisali da naslednik Mondea „na nišanu“ ima modele kao što je Subaru Outback, ali bi Fordovi planovi u međuvremenu mogli da se promene. Uglavnom, uskoro ćemo sve saznati.

 

Vrele Gume

Izvor: KDesign

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery