AktuelnoVesti

„Najseksi“ automobili za Dan zaljubljenih

2.16KPregleda

Dan je zaljubljenih, i mada je fizička distanca još uvek poželjna, nećemo se odreći bombonjera, čokolada i lepih buketa

 

Eto i prilike da se malo dodatno provozamo, u potrazi za poklonom za naše druge polovine. Britanci s u vezi s tim, tačnije Auto Trader, objavili interesantnu statistiku, koja kaže da je više od polovine (55 odsto) vozača u ovoj zemlji imalo „intimne trenutke“ s partnerom u kabini automobila.

 

 

Procenat raste na ne manje od 61 odsto kada su muškarci u pitanju, mada je svaki deseti anketirani džentlmenski odbio da se izjasni po ovom pitanju.

 

 

Ispostavilo se da su vozači iz Sanderlenda „najnestašniji“. Čak 80 odsto je priznalo da je radilo „hopa cupa“ u automobilu (uvek sa zaštitom). S druge strane, ljudi iz Kardifa su tradicionalnije orijentisani, jer je samo 37 odsto potvrdilo da se „ljubilo“ s partnerom u vozilu.

 

 

Inače, takođe je interesantno istaći da je ponovo došlo do potvrde jednog starog urbanog mita, jer je oko dve trećine (64 odsto) britanskih vozača potvrdilo da više brinu o posedu na četiri točka nego o svojoj (ne baš tako) značajnoj polovini.

 

 

S tim u vezi, Auto Trader je sastavio listu „deset najseksi automobila“, koji bi mogli da slove za idealne poklone za dan zaljubljenih (da ne koštaju toliko koliko koštaju).

 

Nekoliko je tu interesantnih imena poput Aston Martina DBS Superleggera, Jaguara F-Type i klasičnog Aston Martina DB4, koji drže podijum. Evo kompletne liste:

 

Aston Martin DBS Superleggera
Jaguar F-Type
Aston Martin DB4
De Tomaso P72
Ferrari 812 Superfast
Bugatti Chiron
Ford Mustang 390 GT
Chevrolet Corvette
Mercedes-Benz S-Class Coupe
Mercedes-Benz SL300 Gullwing

 

Vrele Gume

Izvor: Auto Trader

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery