AktuelnoVesti

Najava emisije i posebnog gosta

1.51KPregleda

Koliko može komine za rakiju da ponese Peugeot 308 karavan? I šta nam treba više od ovoga?

 

 

 

Nova emisija Vrele GUME je na pragu programske šeme na NovaS TV spremna za emitovanje.

 

 

 

A u njoj, naš drug direktor bez ikakvih ovlaštenja, istovremeno i urednik sa ograničenim ovlašćenjima, proverava sa starim članom porodice ali novim članom ekipe Buckom-Bućkom sve potencijale novog Peugeota 308 karavan.

 

 

Bez mnogo pametovanja kojem su skloni oni što nemaju baš šta zanimljivo reći, Bucko-Bućko Piroški i Miodrag Piroški imaju poseban odnos koji dočaravaju u ovoj recenziji.

 

 

 

 

Nautički deo smo posvetili jedrenjaka Benateau 62. Dovoljno velik da bude ozbiljna jahta za preko okeanske plovidbe ali i dovoljno “mali” da ga samo dva para spretnih ruku mogu lako voditi. Sjajan brod, ne propustite ovu “štoriju”.

 

 

 

U avijatičarskom delu emisije eto na jednog Bombardiera za belosvetke “Bumbar-dijere” koji ne žele da se guraju sa običnim smrtnicima po velikim komercijalnim avionima.

 

 

 

A Miroslav ili Miki kako ga zovu solarni majstori električari koji u našoj redakciji grade prvu srpsku isključivo “automobilsku” solarnu elektranu (više u narednim epizodama) , pripremio je pravu poslasticu za koju je potegao „Olitours“ autobusom čak do Beča

 

 

 

Njegovo veličanstvo Pontiac Starchief.

 

 

Kada malo bolje analiziramo, u ovoj emisije je sve ono što treba jednom hedonisti. Odličan auto, dobra kapljica, udoban avion, sjajan brod i perfektan oldajmer za “nedeljom do kafića”.

 

Ko želi više od ovoga taj nije skroman kao mi !!!

 

Odlična emisija na odličnoj NovaS,Nedelja, 12.05

 

 

Sadržaj:

Test:  Peugeot 308 sw

Avijacija:  Bombardier Global 8000

Nautika: Beneteau Oceanis 62

Oldtimer : Pontiac Starchief

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery