AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Naj, naj, naj, Vrele Gume, nova epizoda!

Najbolja emisija!

Nova epizoda
3.11KPregleda

Nova epizoda auto-showa Vrele Gume samo u superlativima

 

Najbolje, najuticajnije, najlepše i najskromnije Vrele Gume su i ove nedelje pred vama. Predstavljamo vam zvanično najbolji automobil, katamaran, navodno najbolju fabriku, najmlađu „bubu“… 

 

Nova epizoda emisije Vrele Gume u nedelja 14. mart u 12:05, samo na televiziji Nova S!

 

Toyota Yaris Hybrid

Samo par dana pošto je osvojio prestižnu nagradu za najbolji Evropski automobil 2021. novi Toyota Yaris stigao je na test u redakciju Vrele Gume. U hibridnom izdanju, potpuno nas je iznenadio dinamikom vožnje, novim menjačem, stavom, ali i nekim neprijatnim pojedinostima. Saznajte kojim iz „velikih usta kojim se veruje“ Miodraga Piroškog!

Isla 40 Fountaine Pajot

Još jedno vozilo (plovilo) u kategoriji „naj“ jeste Isla 40 Fountaine Pajot koja nezadrživo plovi ka tituli najboljeg katamarana 2021. godine. Proverite zašto se jedini konstantno bavimo vestima iz nautike i šta o tome misle gleodaocima kojima je ovo omiljena rubrika.

 

nova epizoda

 

Otvorena fabrika Continental

„Zlatno doba“ donelo nam je još jednu investiciju u našu napaćenu zemlju. Kompanija Continental otvorila je prošle nedelje u Novom Sadu fabriku u kojoj će se raditi na razvoju napredne elektronike za automobilsku industriju. Iako prostor još uvek nije opremljen, a neki od eksponata koji su trebali da nas fasciniraju su već odavno razvijeni i implementirani (pa i skenirani kroz naše test recenzije), ova vest mogla bi da donese dosta toga dobrog u ove krajeve.

 

Volvo C40 Recharge

Ostajemo na tragu modernizacije i u skladu sa trendovima najavljujemo novi električni automobilski hit –Volvo C40 Recharge. S obzirom da im sa konvencionalnim vozilima trenutno baš i ne ide najbolje, videćemo da li će „kineski mercedes“ iz Švedske uspeti da se vrati na stare staze slave sa ovim elektromobilom.

Prikolice Polydrops

Ako se skoro jedini bavimo nautikom, šta tek reći za kamperizam, oblast koja gotovo da ne postoji na srpskoj auto-novinarskoj sceni. Ipak, nova epizoda emisije Vrele Gume donosi vam i priču o prikolici Polydrops, u kojoj sa samo jednim punjenjem možete da uživate 6 noći u prirodi. Vredi pogledati, verujte nam na reč!

VW Buba 1200J

Sve, sve, ali mnogi našu emisiju željno iščekuju i gledaju samo zbog rubrike Oldtajmeri i neponovljivog Mirosla Šosbergera. Ovoga puta priča nam priču o možda najmlađoj, odnosno poslednjoj Volkswagen Bubi koja je izašla iz VW fabrike u Sarajevu. A vi ste i zaboravili da je u našoj zemlji (Jugoslaviji) postojala TAS (Tvornica Automobila Sarajevo), koja je proizvodila neka VW vozila, priznajte!

 

Vrele Gume autoshow broj 1072. Nova epizoda na Nova S TV, nedelja 14. mart u 12:05. Ne propustiti! 

 

Sadržaj: 

 

Test:  Toyota Yaris Hybrid;

 

Nautika: Isla 40 Fountaine Pajot;

 

Događaji: Otvorena fabrika Continental;

 

Elektrifikacija: Volvo C40 Recharge;

 

Kamperizam: Prikolice Polydrops;

 

Oldtajmer:  VW Buba 1200J

2 Komentara

 1. postovani g. Piroski,
  imam potrebu da Vam napisem komentar koji se odnosi na poslednje dve epizode, a posebno na poslednju od 14.03.
  Emisije se bile standardno dobre i korisne za ljubitelje automobila, a moj
  komentar se odnosi na odjavu emisije gde podsecate gledaoce na vakcinaciju, a posebno nacin na koji ste to ucinili, koji je sa mog stanovista i vise nego dobar.
  Cestitam od srca na Vasem odvaznom komentaru odnosno predlogu da se oni koji se dvoume ili odbijaju malo angazuju u nekim od COVID bolnica, obzirom da drugaciji apeli, koliko mi se cini, ne daju rezultate.
  S postovanjem Vas gledalac
  dr med. Vladimir Gajic, Beograd

  1. Poštivani Vladimire hvala na podršci, u ova vremena na ovoj temi je zaista dragocena. Neverovatna je neodgovornost i sklonost teorijama zavere u periodu kada ljudi umiru od bolesti a med struka „gine“ od posla i takođe strada. Nisam spomenuo i drugo med. osoblje, što je eto propust.
   Svojevremeno smo objavili na FB fotografije sa Gazprom stanice gde niko ne nosi maske, doživeli smo linč i pretnje da smo morali taj post skloniti. Toliko o nama, dok je drugi bolestan naravno…
   Svako dobro i čuvajte se!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery