AktuelnoPRVesti

SEAT martovska prodajna akcija

2.61KPregleda

Od početka marta, SEAT u Srbiji je za većinu svojih modela pripremio specijalnu prodajnu akciju.

 

Primera radi. best buy automobil u Evropi – novi SEAT Leon u toku trajanja ove akcije ima preporučenu cenu već od 15.990 evra. U pitanju je model SEAT Leon 1.0 TSI koji između ostalog sadrži i aluminijumske felne, tempomat, bluetooth, Media System plus od 8.25”, LED prednje farove, climatronic itd.

 

Za ljubitelje snažnijih motora i sportskih karakteristika model SEAT Leon FR snage 150 KS, sa automatskim menjačem, u martovskoj prodajnoj akciji dostupan je sa uštedom od  čak 4.500 evra.

 

 

SEAT Arona, jedan od najprodavanijih SEAT modela, sada ima preporučenu maloprodajnu cenu već od 14,990 evra. U pitanju je model SEAT Arona 1.0 TSI snage 95KS.  Posebno se ističe ponuda ovog modela u nivou opreme Style sa dodatnim opcionalima koji su uključeni u cenu a to su: SEAT Digital Cockpit, aluminijumske felne , Navigacioni uređaj od 8”, prednji i zadnji parking senzori, kamera za vožnju unazad, wireless punjač mobilnih telefona. Preporučena cena ovako opremljenog modela u martovskoj prodajnoj akciji iznosi 16.990 evra.

 

 

Najveći SEAT model, SEAT Tarraco u toku ove akcije ima preporučenu cenu već od 24.990 evra i to sa motorom snage 150 KS i opremom koja između ostalog sadrži FULL LED svetla, navigacioni uređaj  9,2”, kameru za vožnju unazad, metalik boju, Driving profile selection…

 

 

Prodajni adut u ponudi modela Ateca je automobil sa benzinskim 1.5 TSI motorom snage 150 KS i sa automatskim DSG menjačem, parking senzorima napred i pozadi, navigacionim uređajem i aluminijumskim felnama od 17” koji će biti u ponudi sa uštedom od čak 5.899 evra.

 

 

Sva ova vozila proizvedena su 2021. godine i većina se već nalazi kod ovlašćenih SEAT prodavaca gde je moguće zakazati i test vožnju.

 

Za više informacija posestite sajt SEAT.rs.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery