Vesti

Mons – zlatiborska bajka za aktivan odmor, ali i rad

PR Saopštenje

1.03KPregleda

Prilikom čestih putovanja tako karakterističnih za naš posao, put nas ne retko odvede na jednu od najlepših srpskih planina – Zlatibor.

Bilo da je u pitanju radni zadatak ili čisto zadovoljstvo, tu se uvek malo i zadržimo, a više nego velikodušno gostoprimstvo dobijemo od naših prijatelja iz Hotela Mons, koji ćemo Vam ovom prilikom posebno predstaviti, uz preporuku da obavezno svratite kada ste u tom delu Srbije i na ovoj posebnoj planinskoj destinaciji.

Mons Hotel & Apartments nalazi se u samom srcu Zlatibora, pored Crkve i na samo 300 metara od jezera.

U neposrednoj blizini naći ćete raznovrsne sportske sadržaje, terene za tenis i fudbal, a kafići, restorani, supermarket, prodavnice i zelena pijaca udaljeni su na samo nekoliko minuta šetnje. U okivru hotela nalazi se i moderno uređen cafe restoran, u veoma prijatnom ambijentu, sa velikim televizorom i brzom bežičnom internet konekicjom, pa uz jutarnju kafu i raznovrstan doručak možete čitati vesti ili započeti svoj radni dan.

Raznovrstan švedski sto za doručak, razbuđujuća vežba u teretani, a posle dana provedenog u prirodi relaksaciji u spa centru, idealan plan. Na raspolaganju vam je 90 minuta relaksacije dnevno, a slana soba, parno kupatilo, finska sauna, topla klupa i hidromsažna kada oslobodiće vas nagomilanog stresa i obnoviti vašu telesnu i duhovnu energiju.

Hotel Mons je savršen i za romantična putovanja u paru, a na raspolaganju je izbor od tri veoma moderno uređena Studio apartmana, opremljena pažljivo odabranim nameštajem od prirodnih materijala i toplom paletom boja.

Svi studiji su klimatizovani i imaju centralno grejanje. Opremljeni su prostranim francuskim ležajem koji se može razdvojiti na dva kreveta. Apartmani su dovoljno prostrani da u njih, na vaš zahtev, domaćini rado unesu i krevetac za dete ili dodatni ležaj. Sadrže i mali dnevni boravak sa foteljom koja se može razmestiti kao poseban krevet. Tu je i radni prostor sa pisaćim stolom i stolicom, a uz direktnu telefonsku liniju i besplatnu bežičnu internet konekciju, ovi studiji su pravo mesto i za poslovna putovanja ili radni odmor. Takođe, sva tri studija imaju i lepo uređenu kuhinju sa osnovnim elementima, električnim bokalom i posuđem kako biste se osećali kao kod svoje kuće.

Moderno i elegantno uređeni Lux apartmani poseduju centralnu klimatizaciju i podno grejanje, a sa odvojenom spavaćom sobom idealni su i za parove koji žele da uživaju u potpunom komforu, bliskim tročlanim ili četvoročlanim društvima. Veoma udobna spavaća soba opremljena je francuskim ležajem koji se može razdvojiti na dva kreveta. Spavaće sobe Lux apartmana dovoljno su prostrane da u njih takođe možete uneti i krevetac za dete, pa su ovi apartmani odličan izbor za aktivan odmor u krugu porodice.

Dnevni boravak je opremljen ugaonom garniturom modernih linija koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe. Sastavni deo Lux apartmana je i elegantna trpezarija za pravo uživanje u zajedničkom ručavanju, a uz potpuno opremljenu kuhinju možete se sasvim opustiti i uživati u samostalno pripremljenoj hrani.

U okviru jednog hotelskog krila nalaze se i tri specijalna Mons apartmana koja su namenjena udobnom i opuštenom, zajedničkom odmoru porodica sa decom. Sadrže dve spavaće sobe i prostran dnevni boravak sa lepom trpezarijom i kuhinjom. U spavaćim sobama nalaze se takođe prostrani francuski ležajevi, a jedan od njih može se i razdvojiti na dva odvojena kreveta.

U obe spavaće sobe nalazi se po LCD TV kako biste uživali u kablovskim programima, omiljenim serijama, automobilskim trkama ili važnim utakmicama, čak i ako se termini poklapaju. Dnevni boravak Mons apartmana je opremljen ugaonom garniturom modernih linija koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe. Tu je i elegantna trpezarija za pravo uživanje u zajedničkom ručavanju, sa takođe potpuno opremljenom kuhinjom možete se sasvim opustiti i uživati u hrani kao kod svoje kuće.

Pored svega navedenog, na raspolaganju je i devet veoma komfornih i udobnih, kao što i samo ime kaže, Comfort apartmana. Kao i kod Lux i Mons apartmana i u Comfort smeštaju dnevni boravak je opremljen ugaonom garniturom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj. Spavaća soba je opremljena francuskim ležajem koji se može razdvojiti na dva kreveta. U svim apartmanima, goste očekuju i lepo uređena kupatila sa podnim grejanjem, tuš kabinom, peškirima i bade mantilima, te kompletnim kozmetičkim i toaletnim priborom.

U svakom slučaju Hotel Mons je destinacija koju morate posetiti kad vas putevi dovedu blizu ili na Zlatibor. U skladu sa tim, već ovih dana iskoristite specijalni popust od 25% do 12.10.2018. i obezbedite sebi kvalitetan odmor u ovom zaista specijalnom hotelu!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery