970_250_eko
AktuelnoVesti

Miloš Pavlović bez sreće na Katalunji

342Pregleda

Vikend za zaborav u Barseloni

 

Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov klupski kolega Raul Guzman nisu imali sreće na dve trke u Barseloni, koje su ovog vikenda održane u okviru Lamborgini Super Trofeo takmičenja. Na stazu „Katalunja“ stigli su sa velikim ambicijama u nastavku borbe za titulu, ali tehnički problemi su ih sprečili toliko da na drugoj trci u nedelju nisu čak ni startovali!

 

Problemi su počeli od samog dolaska u Barselonu. Tandem u modelu Huracan LP 620-2 ST evo uspeo je da tokom kvalifikacija stigne do 5. startne pozicije za prvu, odnosno do 4. mesta pred start druge trke. Na trci u subotu, u lošim vremenskim uslovima, takmičenje je usporavano „sigurnosnim vozilom“ dva puta. Miloš je u svom „stintu“ stigao do 4. pozicije, a Guzman potom nije uspeo da sačuva poziciju. Tako je na kraju automobil sa startnim brojem 41 završio trku na 8. mestu, sa bodovima za 7. mesto u PRO kategoriji.

 

Miloš Pavlović

 

U tom trenutku vozači „Target rejsinga“ imali su isti broj bodova u šampionatu kao i glavni rival, Britanac Din Stounmen (Bonaldi), pa su sa puno očekivanja čekali nedeljnu trku. Na žalost, zbog problema sa poluosovinom nisu dobili priliku čak ni da se nađu na startu u nedelju!

 

„Borba se nastavlja“

Ovo je jedan od trkačkih vikenda koje želim da zaboravim što pre! Bio je veoma negativan po nas, pošto smo uzeli samo četiri boda. Nismo imali sreće, zato što smo zbog tehničkog kvara morali da odustanemo od druge trke. Otkazala je poluosovina, pa nismo čak ni startovali. Na žalost, takve stvari se dešavaju u tehničkom sportu kakav je auto-sport. Osma pozicija u prvoj trci definitivno nije rezultat kakav smo očekivali ali, na žalost, okolnosti nisu dozvolile da uradimo nešto više. Borba se nastavlja, ne smemo sad da pokleknemo! Nastavićemo da radimo i da se borimo kako bi našu sreću preokrenuli već na sledećoj trci!„, izjavio je Miloš Pavlović nakon trke.

 

 

U kalendaru Lamborgini Super Trofeo takmičenja preostale su još četiri trke na dva trkačka vikenda. Sledeći je na programu već za 14 dana, od 23. do 25. oktobra na stazi Spa-Frankoršamp u Belgiji.

 

Pavlović i Guzman trenutno su na 4. poziciji u generalnom plasmanu sa 50 bodova. Trenutni lider Stounmen sakupio je 58.

 

Miloš Pavlović ima saradnju sa OMV grupacijom benzinskih stanica, koja je i prijatelj naše medijske kuće. 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery