Tjuning

Mercedes X-Class u izdanju kompanije Carlex Design

Tjuning

Mercedes X-Class by Carlex Design
999Pregleda

Zbog enterijera izrađenog od strane Carlex Design za Mercedes X-Klasu, zaboravićete da je taj automobil zapravo pikap!

Mercedes X-Class by Carlex Design

Mercedes-Benz X-Class je zaista jedinstven pikap automobil. Ne samo da on nosi značku „trokrake zvezde“, već je i njegov enterijer luksuzniji nego kod drugih automobila istog tipa.

To što je baziran na platformi koju deli sa modelima kompanije Nissan je možda odbilo nekoliko kupaca, ali opet, oni koji traže stil i udobnost, ne moraju tražiti dalje od X-Class. To se možda još više odnosi na X-Class model sa fotografija.

Naime, primerak čije fotogorafija su pred vama, dolazi iz radionice poljske tjuning kompanije Carlex Design. Ta tjuning kompanija je postala poznata upravo zbog toga što kreira sjajne enterijere za sve vrste vozila. Za X-Class, ekipa iz Carlex Design-a se odlučila da kreira nešto zbog čega će se putnici osećati kao da su u u unutrašnjosti neke jahte.

Naime, kabina je izrađena od kombinacije bele i braon kožne presvlake. Bela koža je uočljiva na delovima sedišta, panelima vrata, nižem delu komandne table i volanu. Braon koža, sa druge strane, se nalazi na ostatku površina u enterijeru, uključujući i  transmisioni tunel i centralnu konzolu. Takođe, pored braon i bele kože, ističu se još i detalji od drveta.  

Tu su i detelji presvučeni braon alkantarom, kao što su delovi na vratima, komandnoj tabli i volanu. Takođe, krov, odnosno „nebo“ je presvučeo crnom alkantarom.

Iako je model X-Class i te kako sposoban za off-road vožnju, sigurni smo da većina njegovih vlasnika neće testirati njegove mogućnosti. Pogotovo ne oni koji se odluče da kupe model sa ovakvim enterijerom.

Da li vam se dopada ovaj enterijer?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery