AktuelnoVesti

Mercedes CLA

1.37KPregleda

Definisanje luksuza od 1886”: Mercedes-Benz predstavio novi Concept CLA Class na IAA Mobility 2023 salonu

 

 

Električni Concept CLA je prvo vozilo na novoj Mercedes modularnoj arhitekturi (MMA) sa dometom većim od 750 km (466 milja) i potrošnjom od oko 12 kVh/100 km

 

 

Mercedes-Benz  ponovo definiše klasu I luksuz sa svetskom premijerom nove Concept CLA Klase, preteče nove porodice modela na ulazu u Mercedes-Benz. U doba električne mobilnosti i digitalizacije, ovaj koncept automobila pokazuje viziju kompanije da podigne segment kroz estetski i izvanredan dizajn, efikasnost dugog dometa, pionirske inovacije, održive materijale i potpuno novi operativni sistem, MB.OS.

 

 

 

Koncept CLA Klasa je preteča za potpuno novi portfolio električnih vozila koja će služiti kao kapija u svet Mercedes-Benza. Mi ćemo značajno unaprediti našu ponudu u ovom segmentu – razvijenom od nule na našoj novoj namenskoj MMA platformi. Svi ovi modeli su dizajnirani da ispune jednu misiju: Redefinisanje svakog aspekta onoga što kupci mogu da očekuju u ovom formatu.” izjavio je Ola Kallenius, predsednik Upravnog odbora Mercedes-Benz Group AG

 

 

 

 

Koncept CLA Class –poboljšanje električnog iskustva

 

 

 

Concept CLA Class je preteča prve porodice modela dizajniranih na potpuno novoj platformi Mercedes-Benz Modular Architecture (MMA). To označava sledeći korak u električnoj budućnosti brenda Mercedes-Benz.

 

 

 

Koristeći sledeću generaciju, ultra-efikasni električni pogon koji je direktno izveden iz revolucionarnog VISION EKKSKS programa, ovaj model omogućava domet od više od 750 kilometara (466 milja) ( VLTP)1 i potrošnjom od oko 12 kVh/100 km. 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery