Vesti

Mercedes-Benz – Dan otvorenih vrata u Centru komercijalnih vozila!

PR Saopštenje

Mercedes-Benz - Dan otvorenih vrata
665Pregleda

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, Smart, Setra i Fuso vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju, nastavlja višegodišnju tradiciju i organizuje Dan otvorenih vrata za svoje kupce teških komercijalnih vozila.

Mercedes-Benz - Dan otvorenih vrata

U petak, 31. maja 2019. godine u Centru komercijalnih vozila u Krnješevcima, kompanija Star Import tradicionalno je organizovala Dan otvorenih dana za svoje kupce. Više od 250 kupaca Meredes-Benz teških komercijalnih vozila imalo je priliku da uživa u nešto opuštenijoj atmosferi. Prisutnima se obratio direktor prodaje i marketinga teških komercijalnih vozila, Aleksandar Trifunović. On je istakao novitete u Mercedes-Benz gami teških komercijalnih vozila. Takođe, on je najavio veliki povratak brenda Fuso na tržište Srbije.

Posetioci su imali prilike da se upoznaju sa potpuno novim modelom Mercedes-Benz Actros.

Samo neke od karakteristika koje krase ovu zvezdu Mercedes-Benz brenda su: inovativna, digitalna rešenja (uvođenje kamera umesto retrovizora), još bolje performanse i izvanredna efikasnost.

Povratak Fuso brenda na tržište Srbije ove godine je veliki uspeh. Gama vozila Fuso brenda će proširiti našu ponudu komercijalnih vozila. Izložena su dva Fuso Canter vozila. Predstavljen je novi prodavac koji će raditi prodaju isključivo ovog brenda. To je samo početak jačanja Fuso breda i prodaje na ovim prostorima.

Pored kamiona, svoje mesto na Danu otvorenih vrata dobili su i autobusi. Jedna od zvezda drumskog saobraćaja za prevoz putnika – Mercedes-Benz Intouro izložen je ovom prilikom.

Prodaja polovnih komercijalnih vozila je bitan segment poslovanja kompanije Star Import. Izborom najboljih polovnih kamiona i profesionalnom uslugom naših prodavaca dalje razvijamo sopstveni brend Emil Frey Polovni kamioni.

Mercedes-Benz - Dan otvorenih vrata

Posetioci će imati prilike da se i ove godine upoznaju sa izborom dodatne opreme za naša vozila i širokim spektrom ponude Mercedes-Benz kolekcije.

Pod brendom Auto Space izložena je i ponuda rezervnih delova, auto kozmetike i dodatne opreme različitih proizvođača (Technik’a, Green Valley, Funel, Valeo, Minerva). Auto Space ove brendove objedinjuje sa vrhunskom uslugom naših prodavaca, brzom isporukom i cenovnom dostupnošću.

PR Saopštenje: Merecedes-Benz

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery