Vesti

Mercedes-AMG E63 S u izdanju kompanije G-Power

Tjuning

Mercedes-AMG E63 S u izdanju kompanije G-Power
1.91KPregleda

Tokom ove godine, Brabus je lansirao svoju verziju modela Mercedes-AMG E63 S, koji ima performanse gotovo jednake onima koje imaju hiper automobili. Nedavno je i tjuning kompanija G-Power lanisrala svoju verziju ovog modela.

Možete li zamisliti da vozite model Mercedes-AMG E63 S koji razvija svega 603 konjske snage i 850 Nm obrtnog momenta? Šalu na stranu, iako je i fabrički model izvanredan automobil, tjuning kompanija G-Power je kreirala pravu zver.

Naime, zahvaljujući ozbiljnom “power-kit”-u za Mercedes-AMG četvorolitarski twin-turbo V8 agregat, model Mercedes-AMG E63 S sada razvija impresivnih 789 konjskih snaga i 1.000 Nm obrtnog momenta!

Mercedes-AMG E63 S u izdanju kompanije G-Power

Zahvaljujući tome, ovaj E63 S iz mesta do 100 km/h ubrzava za samo 3,1 sekundu i postiže maksimalnu brzinu veću od 300 km/h. Kako bi izdržao tu dodatnu snagu, kompanija G-Power je na ovom modelu modifikovala i hardver i softver agregata.

Ključne promene na “hardveru” su primenjene na turbo punjače. Tu je i novi izduvni sistem od nerđajućeg čelika i sa konventorom čestica.

U svakom slučaju, kako ovaj model izgleda možete videti i na video snimku ispod teksta. Mi ćemo pomenuti samo Hurricane RR alu-felne veličine 21 cola, nove poklopce bočnih retrovizora i spojler.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery