AktuelnoVesti

Mazda CX-5 planula iz nepoznatog razloga

6.54KPregleda

Samozapaljenje nove Mazde CX-5 nakon obavljenog servisa ili podmetnut požar?

 

 

Već desetak dana, elitno naselje Popovica u okolini Novog Sada, „krasi“ gotovo potpuno ugljenisana Mazda CX-5. Vlasnik automobila je još uvek bez odgovora šta je prouzrokovalo (samo)zapaljenje gotovo potpuno novog vozila u ovom mirnom predgrađu ispod Fruške gore

 

 

 

 

Prema rečima vlasnika vozila, sve se odigralo u sitne sate pre nekoliko dana, kada je iz nepoznatog razloga, na parkingu ispred kuće planula i potpuno izgorela Mazda CX-5 kupljena nova prošle godine.

 

 

 

 

Zahvaljujući hitnoj intervenciji vatrogasaca, vatra je lokalizovana i sprečeno je da se požar proširi na gasovod koji se nalazio na svega jedan metar od vozila u plamenu. 

 

 

 

 

Ono što zabrinjava u celom ovom slučaju je činjenica da osim materijalne štete, niko od nadležnih nije istražio uzrok požara i ugrožavanja bezbednosti građana.

 

 

 

 

U Mazda Srbija umesto odgovora na uzrok požara, odgovorni sležu ramenima i prebacuju odgovornost sa prodavca na servisera!

 

 

Neshvatljivo je u svemu da zvaničnici Mazde takođe nisu našli za shodno da istraže moguće uzroke eventualnog samozapaljivanja vozila, pogotovo zbog činjenice da se sve odigralo dan nakon izvršenog servisa automobila u ovlašćenom servisnom centru Grand Motorsa (Grand M) u Novom Sadu.

 

 

Da li je neispravna brava petih vrata zapalila novu Mazdu CX-5?

 

Tom prilikom je po rečima vlasnika vozila, uz redovan servis u Grand M Novi Sad, promenjena i električna brava na petim vratima koja je zadavala problema u dužem periodu, pa je sumnja o lošoj instalaciji ili nestručnoj popravci sasvim opravdana, dok se ne dokaže suprotno.

 

 

 

Zbog nejasne situacije, koristimo priliku da pozovemo sve vlasnike Mazde CX-5 da obrate pažnju na eventualne probleme sa instalacijama i elektronikom i da u slučaju bilo kakvih nepravilnosti u funkcionisanju, bez odlaganja posete prvi ovlašćeni servis. 

 

 

 

Fotografije i video uznemirujućeg sadržaja su verujemo sasvim dovoljno upozorenje da đavo nikada ne spava.

 

 

BONUS VIDEO: Od Mazde CX-5 ostali samo dugmići

 

 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery