Vesti

Maserati predstavio ograničena izdanja modela Quttroporte i Levante!

Premijera na "Nedelji automobila" u Montereju

Maserati Levante
1.81KPregleda

Maserati je predstavio novo, ograničeno izdanje modela Quattroporte i Levante. Ti modeli će svoj javni debi imati na „Nedelji automobila“ u Montereju u Kalifroniji.

Italijanski proizvođač automobila će konstruisati svega 50 primeraka modela Quattroporte i Levane. Oni će biti konstruisani u saradnji sa kompanijom Ermenegildo Zegna. Ovi modeli neće imati oznaku po kojoj će se razlikovati od standardnih automobila, ali pogled na njihov enterijer će otrkiti da su daleko od standarda.

Da počnemo od limuzine koja je bazirana na modelu S Q4 GranLusso. Ona poseduje kabinu presvučenu tamno brano PELLETESUTA materijalom. Reč je o materijalu koji se sastoji od tankih niti Nappa kože koji su isprepleteni u jednu celinu. Tu su i Zegna Edition oznake i sportska sedišta. Svih 50 primeraka ovog modela će biti ofarbano u „Blu Sofisticato“ boju sa plavim kočionim kleštima.  

Što se specijalnog Levante S modela tiče, i njegov enterijer je presvučen PELLETESUTA materijalom. Međutim, njegov enterijer je crne boje. Tu su i detalji od Radica drveta, bronzana boja spoljašnjosti od tri sloja, crna kočiona klešta i Helios felne veličine 21 cola.

Oba modela će premijerno biti predstavljena 16. avgusta na „Nedelji automobila“ u Montereju. Maserati će tamo organizovati i „Destizione Maserati: A Grand Day Out“ događaj. On će se održavati 14, 15. i 17 avgusta. Tamo će predstavnici medija i ljubitelji Maserati automobila dobiti priliku da testiraju sve modele iz game za 2019. godinu ove kompanije.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery