AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Mačkaste Vrele Gume

1.55KPregleda

Nova Puma, stari Jaguar, nova epizoda na TV Nova S 

 

Druga polovina januara je najdepresivniji period godine, kažu stručnjaci. Globalna pandemijska histerija za i protiv vakcinisanja, domaća ekološka katastrofa u vidu najzagađenijeg vazduha u novijoj istoriji (odnosno ikada) Srbije, te prošlogodišnji računi dospeli na naplatu, sigurno dodatno utiču na „crni“ januar.

 

Potreba za lepim vestima postala je deo instikta za preživljavanjem. Zbog toga su tu Vrele Gume! Ove nedelje probajte bar na kratko da zaboravite probleme uz vašu omiljenu TV emisiju. Nedelja u 12:05, samo na TV Nova S. 

 

Ford Puma

Sa malim zakašnjenjem svojstvenim Fordu, testiramo „Focusa na steroidima“. Kako se urbani krosover Puma snalazi u gradskoj džungli, ali i kako su Sremci prozreli kineski plan, čućete direktno od kralja automobilske džungle s ove strane Save i Dunava, Miodraga Piroškog.

 

 Vendee Globe + America’s Cup

Jedina smo TV emisija sa ovih prostora koja prati dva fascinantna nautička takmičenja. Jedno od najizazovnijih sportskih (ali i psiholoških) nadmetanja na svetu uopšte trenutno je Vendee Globe, koji ulazi u samu završnicu. Naučite šta je borba najpre sa samim sobom, pa onda i prirodom, kroz prikaz ovog neverovatnog jedrenja samotnjaka. 

Koja su iznenađenja, a kako su prošli favoriti i ko osvaja najstariji sportski trofej na svetu, videćete u izveštaju sa America’s Cupa.

 

Huber Era

Sa vode idemo pravo na tržište superautomobila, a na vama je da procenite da li je Lamborghini Aventador lepši u Huber izdanju. Kompanija iz Dubaija zadužena za specijalne karoserije, Huber, predstavila je izdanje „Era“ – svojevrsnu aftermaket interperataticju Lamborghini Aventadora. Naziv obežava dekadu od pojavljivanja ovog super – automobila.

 

Požar u muzeju Top Mountain Crosspoint

I jedna tužna vest morala je da se nađe u sadržaju. Legendarni muzej motocikala u austrijskim Alpima u potpunosti je uništen u požaru prošle nedelje. Izgorelo je preko 200 muzejskih primeraka motocikala i čitav muzejski objekat. Velika tuga za sve ljubitelje motora, ali i prirode i oldtajmera.

Jaguar XJ

Kada smo već kod oldtajmera, maestro Miroslav Šosberger donosi vam priču o još jednoj mački. Puma izgleda kao „mala maca“ u odnosu na ovaj fantastični Jaguar XJ Daimler iz 1990. godine. Sinonim za luksuz i prestiž iz vremena dok je Velika Britanija još uvek značila nešto u svetu auto industrije i street punka.

 

 

Zaboravite na stvarnost bar na pola sata i uživajte. Vrele Gume, TV Nova S, nedelja 24. januar u 12:o5! Sadržaj:

Test:  Ford Puma;
Nautika:   Vendee Globe + America’s Cup;
Aftermarket: Huber Era;
Aktuelno: Požar u muzeju Top Mountain Crosspoint;
Oldtajmer:  Jaguar XJ 40.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery