Vesti

Luksuzni Rhino GX se prodaje po ceni od 263.000 dolara

Za one koji žele da dočekaju zombi apokalpisu sa stilom

Rhino GX
606Pregleda

Za one koji žele da kupe luksuzni SUV, ali im Bentley Bentayga ili Rolls-Royce Cullinan deluju previše “blago”, tu je Rhino GX. Reč je o SUV-u koji je baziran na modelu Ford F-450 Super Duty. Upravo jedan takav model se prodaje po ceni od 262.950 dolara.

Rhino GX

Ovaj Rhino GX se prodaje na eBay-u, a proizveden je 2016. godine. Uprkos tome što je star tri godine, prešao je svega 95 kilometara. Tehnički, to ga čini polovnim vozilom, iako jedva da je vožen.

Srce modela Rhino GX je 6,7-litarski PowerStroke V8 turbo dizel agregat. On je povezan sa petostepenim automatskim menjačem preko kog se snaga prenosi na sve točkove. Tu su i servo upravljanje, Bilstein amortizeri, velika kočiona klešta, felne veličine 20 cola i slično. Karoserija je izrađena od čelika, uključujići i branike, i ojačana je “roll-cage” strukturom.

U enterijeru se ističu premijum kožna sedišta sa USSV oznakama. Pažnju privlači i to što je sedište vozača podesivo u 6 nivoa, dok je drugi red sedišta podesiv u 8 nivoa. Tu su i električni podizači prozora, kožom obmotana komandna table i volan. Ističe se i ambijentalno osvetljenje, detalji od svetlog drveta i jedinstvene patosnice. Tu je i satelitska navigacija i kamera za vožnju u rikverc, i naravno, klima.

Rhino GX

Kako bi sve bilo na najvišem nivou za uživanje, Rhino GX ima Alpine ozvučenje, DVD plejer, konzolu ispred drugog reda sedišta, LED svetla i panorama krov. U suštini, ovaj model ima sve ono što je potrebno vozaču i putnicima da uživaju u luksuzu dok prolaze kroz horde zombija, koji mu se nađu na putu.

Međutim, ovo nije jedini ovakav model koji se prodaje. Na internetu postoji oglas za još jedan ovakav model, iz 2015. godine, koji se prodaje po ceni od 180.000 dolara.

Rhino GX

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery